Filtrera med

Pris
399 kr 5699 kr
Skärmstorlek
mer... färre
Färg
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Operativsystem
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Begagnad iPhone

Apples smarta iPhone är en av världens mest sålda smartphones, och av goda anledningar. Samtidigt är det också en av de dyraste - särskilt varje års nysläpp av iPhone kostar lika mycket eller mer än en hel dator. Därför är det många som istället investerar i en begagnad iPhone. Begagnade iPhones erbjuder i princip samma kvalitet och funktionalitet som nya, men till en betydligt lägre kostnad. Uppgraderingarna mellan generationer är ofta små, samtidigt som du sparar pengar både på telefonen och tillbehör. 

En av de mest lockande aspekterna med begagnade iPhones är naturligtvis det förmånliga priset. Genom att välja en begagnad enhet kan du spara en betydande summa pengar jämfört med att köpa en ny flaggskeppsmodell. 

Att välja en begagnad iPhone är också ett hållbart val för miljön, och vår planet. Genom att återanvända elektronik minskar vi behovet av att tillverka nya produkter i fabriker som har stor klimatpåverkan. Du sparar med andra ord inte bara pengar - du gör en stark insats för miljön när du är aktiv i återbruk! 

Det finns många begagnad iPhones på marknaden, men tyvärr också många oseriösa säljare - särskilt på den privata marknaden. Många gör sig av med sin begagnade iPhone när batteriet är dåligt. När du köper från BilligTeknik kan du vara helt säker på att vi har inspekterat våra begagnade iPhones, så att de håller vad vi lovar i beskrivningen. Har du fortfarande svårt att välja vilken begagnad iPhone du ska köpa? Hör av dig till oss, så hjälper vi dig att hitta rätt bland alla våra smartphones!  

Billig begagnad iPhone

Billig Teknik har ett stort utbud av begagnade iPhones till bra priser. iPhone är en av våra viktigaste och populäraste kategorier och vi får ständigt nya leveranser av iPhone i många modeller och olika skick. Därför är det bra att hålla koll på den här sidan om du är ute efter en speciell modell. Vissa modeller i bra skick kan sälja slut snabbt när de kommer in i lager. 

FAQ kring begagnad mobil

Vanliga frågor om begagnade datorer

Är begagnade iPhones lika pålitliga som nya enheter?

Ja, många begagnade iPhones är i utmärkt skick och erbjuder samma prestanda och funktionalitet som nya enheter. Det är dock viktigt att köpa från pålitliga källor som BilligTeknik för att säkerställa kvaliteten.

Hur vet jag om en begagnad iPhone är i bra skick?

För att säkerställa att en begagnad iPhone är i gott skick, se till att undersöka den noggrant och fråga säljaren om dess skick och eventuella problem. Det är också bra att köpa från betrodda källor och be om garantier eller returpolicyer.

Vilka fördelar finns det med att köpa en begagnad iPhone?

Fördelarna med begagnade Iphones inkluderar ett förmånligt pris, utmärkt prestanda och ett hållbart val för miljön. Du kan få tillgång till högkvalitativa enheter till ett lägre pris, eftersom skillnaderna ofta är små mellan generationer. Till exempel kan du, istället för senaste iPhone 15, istället sikta in dig på en iPhone 13 eller 14, som kostar betydligt mindre - men har ungefär samma specifikationer.

Kan jag få support och service för min begagnade iPhone?

Ja, vi erbjuder support och begränsad garanti för alla våra begagnade iPhones. Kontakta oss om du vill veta mer, eller om du upplever problem med din digitala enhet, så hjälper vi dig.

Vad ska jag tänka på när jag köper en begagnad iPhone?

När du köper en begagnad iPhone är det viktigt att kontrollera dess skick, inklusive skärmen, batteriet och eventuella tekniska problem. Risken för en defekt enhet är betydligt mindre om du handlar från en seriös återförsäljare, som BilligTeknik, eftersom vi inspekterar våra enheter och ibland renoverar (så kallad refurbishing) enheten från grunden.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 71 produkter

Apple iPhone 12 64GB 5G Svart med 1 års garanti (beg)Apple iPhone 12 64GB 5G Svart med 1 års garanti (beg)
  • Priset!
  • -200 kr
A
B
Begagnad med 1 års garanti! iPhone 12 med fantastisk 6.1-tums Super Retina XDR-skärm och utmärkt prestanda genom den...
- iPhone begagnad
- 6.1" OLED-skärm
- 64 GB lagring
- Dubbla 12 MP-kameror
- Kraftfull sexkärnig A14-processor
Nypris: 8 000 kr
3 899 kr3 699 krVanligt pris-200 kr offPris