Filtrera med

Pris
1499 kr 5999 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Dell Latitude

Dell Latitude är en serie bärbara datorer. Det handlar om bärbara datorer som är skapade för att du ska kunna arbeta så effektivt som möjligt. Tack vare lång batteritid och säkra och lätthanterliga funktioner så kommer du att vara stolt över att äga en Dell Latitude. Med Latitude 7400 2-i-1 så har du med dig kontoret var du än befinner dig. Du har alla anslutningsmöjligheter du behöver och kan hålla dig uppkopplad överallt tack vare 4G/LTE och dockning med en enda kabel. Dessutom är datorn utrustad med Express Charge som gör att du kan ladda upp datorn till 80% på under en timme. Titta igenom vårt utbud av Dell Latitude redan idag och lägg en beställning! Varmt välkommen till oss på Billig teknik.

Dell Latitude för alla behov

En annan populära variant av Dell Latitude är 7000-serien som imponerar med sin mobilitet och snygga design. Detta är en dator i företagsklass som är liten, nätt och sval. Den finns i modeller med 12, 13 eller 14 tumsskärm. 3000-serien levererar prisvärd och mobil arbetsprestanda med säkerhet i fokus. Modellen finns i 13, 14 eller 15-tumsvarianter. Dell Latitude Rugged är en tålig bärbar dator som klarar riktigt tuffa miljöer. Samtidigt levererar datorn hög prestanda och hanterbarhet. Latitude Education passar perfekt för studenter och för skolans alla utmaningar. Du hittar Dell Latitude i ytterligare ett antal varianter. Tack vare mångsidigheten i Dell Latitude-serien är chanserna goda att du ska hitta en bärbar dator som passar just dig och dina unika behov. Fundera gärna igenom vilka funktioner du behöver och hur du kommer att använda din dator innan du väljer modell.

Köp en billig Dell Latitude idag

Hos oss på Billig teknik behöver en Dell Latitude inte vara särskilt kostsam. Vi har gott om begagnade Dell Latitude, vilket för att du kan få en riktigt högpresterande bärbar dator av god kvalitet till ett överkomligt pris. Om du har några frågor eller funderingar så svarar vår kundtjänst gärna på dem. Titta igenom vårt utbud av Dell Latitude och lägg en beställning redan idag. Då kan du se fram emot produktivt och effektivt arbete med en snygg och hanterbar bärbar dator av yppersta kvalitet.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 22 produkter

Dell Latitude E5250 i5 8GB 128SSD (beg)Dell Latitude E5250 i5 8GB 128SSD (beg)
  • Priset!
A
B
Begagnad med 1 års garanti! Ultraportabel 12,5-tums slimmad laptop från Dell med utmärkt prestanda tack vare den snabba...
- Dell Latitude
- 12.5" LED-skärm
- DualCore processor
- Intel Core i5-processor
- 8 GB RAM (Vi erbjuder uppgradering)
Nypris: 9 000 kr
3 699 krPris
Dell Latitude 3380 i5 8GB 256SSD (beg)Dell Latitude 3380 i5 8GB 256SSD (beg)
  • Priset!
A
B
Begagnad med 1 års garanti! 13-tums laptop från Dell med bra prestanda tack vare Intel i5-processor i generation 7 och...
- Dell Latitude
- 13.3" LED-skärm
- DualCore processor
- Intel Core i5-processor
- 8 GB RAM (Vi erbjuder uppgradering)
Nypris: 7 000 kr
3 199 krPris