Filtrera med

Pris
69 kr 69 kr
Skick:
mer... färre
Färg
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Fodral till ipad

Fodralt till ipad har nog för många kommit att bli riktigt oumbärliga. Hur undviker man att tappa sin ipad? Att vara försiktig är inte direkt ett råd som brukar hjälpa någon. Men att använda fodral är däremot en praktisk lösning. De ger behövligt skydd och säkerställer så att ens surfplatta inte skadas eller repas. Ett fordal till ipad är helt enkelt en billig och tillgänglig försäkring. Ibland inser man behovet först när skadan är skedd. Var proaktiv och köp ett ipad skal idag!

ipad 2 fodral

Med ett ipad 2 fodral ökar man verkligen snabbt och billigt livslängden på sin enhet. Trots reptålighet är den stora skärmen på dessa enheter väldigt mottaglig för skråmor. Och att förvara sin ipad liggandes på ett bord kan lätt leda till tydliga repor på baksidan. Men om man alltid förvarar den i ett ipad 2 fodral så slipper man dessa små bekymmer.

ipad 3 fodral

Samma gäller ipad 3 fodral. För varje version har ipad blivit allt mer populär. Och även om man kan tänka att fodral passar alla modeller, så finns det ofta små variationer. Apple lägger ofta till en extra mikrofon, för att utljämna ljudstörningar, eller byter kameraplacering. Därför är det väldigt viktigt att du säkerställer så att det verkligen är ett ipad 3 fodral du köper, åtminstone om det är en sån surfplatta du har.

ipad 4 fodral

Ett ipad 4 fodral är kanske extra viktigt då skärmen på denna modell är av typen retina. Denna typ av skärm har hyllats som den absolut bästa för surfplattor. Och då vill man av naturliga skäl inte se den drabbas av repor. Turligt nog räcker det med ett ipad 4 fodral för att slippa dem. Det går även att införskaffa ett baksideskal. Dessa skyddar baksidan varje gång du lägger ifrån sig din ipad 4. Tillsammans utgör de ett fullgott och komplett skydd för din surfplatta.