Filtrera med

Pris
49 kr 1199 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

HDMI Adapter

Ibland händer det att den utgång du har på din dator kanske inte går att koppla direkt till en TV, då måste du göra ett köp av rätt adapter. Här kan du hitta de produkter som kan behövas för att koppla rätt. Läs mer för att veta vilken typ av adapter som kan behövas.

När kan du behöva en HDMI adapter?

När du märker att en HDMI kontakt på din dator eller TV inte passar med det du vill koppla in, då behöver du en HDMI-adapter för att fixa problemet. Du kanske har en enhet med en USB-C port och vill ansluta den till en HDMI, då kommer HDMI adaptern till räddning. Eller om du vill ansluta en Mini HDMI-kontakt med en vanlig HDMI-kabel, behöver du rätt tillbehör för att får bra ljud och bild. 

Olika modeller av HDMI adaptrar

Vi har de olika HDMI-adaptrar som du kan behöva för dina specifika behov. Detta för att anslutningen ska kunna leverera bästa kvalitet när du kopplar in dina enheter. Om du till exempel vill njuta av en 4K upplösning ska inte fel adapter hindra det. Våra adaptrar är av högsta kvalitet och ger bästa resultat.

Enkel att ansluta och använda

Att använda och ansluta en av våra adaptrar är enkelt. Du behöver bara veta om det är en hona eller hane och vilken kabel som ska anslutas för att hitta rätt. Anslut en USB A, VGA, DVI eller någon annat enkelt och snabbt med rätt adapter. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 26 produkter

USB-C dockningsstation till USB-C PD 85W-, HDMI- (4K 60Hz), 3xUSB 3.1 samt SD-kortUSB-C dockningsstation till USB-C PD 85W-, HDMI- (4K 60Hz), 3xUSB 3.1 samt SD-kort
  USB-C dockningsstation 7-i-1 för att ansluta från USB-C till USB-C PowerDelivery 85W, 3x USB 3.1, HDMI 4K 60Hz, microSD...
  - Adapter HDMI
  - 7 stycken utgångar
  - Power Delivery för snabb laddning
  - Snabbladdning
  - USB-C, USB, HDMI och SD-kort
  Rek: 800 kr
  599 krPris