Filtrera med

Pris
199 kr 5699 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

iPhone

Det finns få produkter som är så ikoniska som Apples iPhone. Begreppet smartphone har närmast blivit synonymt med iPhone och det finns idag fler iPhone-modeller än någonsin att välja på. För den som inte känner behovet av Apples flaggskeppstelefon iPhone X så kan man välja en äldre iPhone, såsom iPhone 7, 6S, 6 eller rentav en iPhone 5S. För den som föredrar en mindre telefon så är iPhone SE ett utmärkt alternativ. Med en iPhone så får man det snabba och stabila operativsystemet iOS, tillgång till App Store, iCloud, iMessage och en riktigt snygg industriell design.

iPhone X

Den senaste telefonen från Apple är iPhone X. Detta är det absoluta flaggskeppet från Cupertino-företaget - med en färgsprakande och livfull skärm som går från kant till kant, med smart Face ID för att låsa upp med ansiktet, en dubbel 12MP-kamera som fångar skarpa och klara bilder, liksom en stilren och tidlös industriell design. Allt detta är dessutom förpackad i ett nätt paket, och ger dig en Retina HD-skärm på 5,7 tum. Med en iPhone X får du vad många kallar den bästa mobiltelefonen på marknaden.

Billig iPhone

När man köper en iPhone så tror många att man tvunget behöver spendera stora summor pengar. Det går dock utmärkt att få tag i en iPhone till ett betydligt lägre pris. Man kan exempelvis köpa iPhone SE, vilken levererar grym hårdvara till ett lågt pris, eller en av fjolårets modeller om man gärna vill ha en större skärm. Dessutom så erbjuder vi på Billig teknik begagnade iPhones, vilket innebär att du kan få en riktigt billig iPhone. Passa på och slå till redan idag!
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 70 produkter

Apple iPhone 12 64GB 5G Svart med 1 års garanti (beg)Apple iPhone 12 64GB 5G Svart med 1 års garanti (beg)
  • Priset!
  • -200 kr
A
B
Begagnad med 1 års garanti! iPhone 12 med fantastisk 6.1-tums Super Retina XDR-skärm och utmärkt prestanda genom den...
- iPhone
- 6.1" OLED-skärm
- 64 GB lagring
- Dubbla 12 MP-kameror
- Kraftfull sexkärnig A14-processor
Nypris: 8 000 kr
3 899 kr3 699 krVanligt pris-200 kr offPris