Filtrera med

Pris
9 kr 729 kr
Skick:
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Pekpenna till surfplattor

Med en bra pekpenna kan du skriva med grym precision på din surfplatta. Du kanske behöver signera dokument eller skriv olika noteringar på ett dokument, då är en bra penna till din surfplatta ett måste. Vi erbjuder ett spännande utbud av pennor som ger en bättre navigering och kreativitet. Så oavsett om du är företagare, konstnär eller en student kan denna produkt ge en stor hjälp.  

En exakt och mjuk skrivupplevelse

Med en bra pekpenna blir skrivandet mer naturligt och exakt. Dom har en bra och fin spets, och en högkänslig tryckdetektering som gör att du kan du rita, skriva och navigera enklare och bättre med högre precision. Många pekpennor är små och snygga, detta gör dom perfekta att använda i din vardag. 

Enkel och smidig användning

Det spelar ingen roll om du har en iPad från Apple, en Lenovo eller någon annan surfplatta, när du väljer en pekpenna ur vårt sortiment kan du vara säker på att den fungerar till alla olika modeller. En pekpenna för surfplatta är ett perfekt tillbehör och du kan enkelt se vårt utbud online och göra ditt köp. 

Bekväm och användarvänlig

Våra pekpennor är bekväma att använda och är produkter som håller ett bra pris. Vi har också pekpennor som är för en viss typ av surfplatta och fungerar med optik precis som en stylus pen. Hitta en bra pekpenna snabbt och använd den till din surfplatta eller smartphone för en skönare upplevelse. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter