Filtrera med

Pris
299 kr 649 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Strykjärn

Letar du efter ett nytt ångstrykjärn? Vi har bra strykjärn från t.ex. Electrolux och Bosch. Bland våra billiga strykjärn hittar du garanterat det bästa strykjärnet för dina behov. Köp ditt strykjärn online och spara pengar.

Effektivt ångstrykjärn

När du ska välja ett strykjärn så är det mest effektiva valet naturligtvis ett ångstrykjärn. Ett effektivt ångstrykjärn låter dig klara av den strykning på nolltid. Med en hög effekt så sker uppvärmningen snabbare, och ångkapaciteten blir förstärk. På så vis blir dina färdigstrykta snabbare.

Billigt ångstrykjärn

I denna avdelningen så kan du få tag på ett billigt ångstrykjärn, vilket innebär att du kan stryka bättre och snabbare. Vi på BilligTeknik försöker alltid ge dig de bästa alternativen för att få tag på dina produkter till ett lågt pris. Strykjärn är naturligtvis inget undantag från detta.

Snyggt ångstrykjärn

För många så är det inte bara nog med ett bra och billigt ångstrykjärn - man bör dessutom passa på och köpa ett snyggt ångstrykjärn. Vi har strykjärn från alla de mest kända märkena, exempelvis OBH Nordica och Waves. På så vis kan du få tag på ett strykjärn som passar din personliga stil.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 5 produkter

Emerio Ångstrykjärn 2000 WEmerio Ångstrykjärn 2000 W
  Ergonomiskt och kraftfullt ångstrykjärn med utmärkt glid tack vare den keramiska stryksulan. Utrustat med ställbar...
  - Strykjärn
  - Keramisk stryksula med bra glid
  - Ställbar ångstyrka
  - Ångpuff och spray
  - 2000 W effekt
  Rek: 400 kr
  299 krPris
  Singer Ångstrykjärn 2400 WSinger Ångstrykjärn 2400 W
   Mycket kraftfullt strykjärn från välkända Singer som här ger dig ett fantastiskt effektivt ångstrykjärn med utmärkt glid...
   - Strykjärn
   - QuickGlide-sula med mycket låg friktion
   - Lång 360-graders sladd
   - Anti-kalcium-filtret gör att det inte kalkar igen
   - 2400 W effekt
   Rek: 500 kr
   399 krPris