Filtrera med

Pris
29 kr 1199 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Inredning och inredningsdetaljer

När det kommer till inredning och inredningsdetaljer så handlar det ofta om att förmedla en känsla genom en strategisk utplacering av inredningsartiklar. Såväl stora som små. Men turligt nog krävs sällan några mer omfattande åtgärder för att få bra resultat. Desto viktigare är det att göra inredning till en personlig syssla och låta inredningsdetaljer motsvara den prägel man vill ge rummet. Genom att använda oväntade grepp och låta rummet prydas av ett särskilt urval av möbler, leksaker och väggprydnader kan du väcka ett unikt intryck hos besökare.

Lightbox lampa och scratch map

Något som har blivit väldigt populärt är att använda sig utav en lightbox lampa eller en scratch map för att på ett enkelt sätt skapa en levande och flexibel miljö. En lightbox lampa är en bakgrundsbelyst låda som sätter fokus på bokstäver som man arrangerar efter eget godtycke. Förmedla ditt eget budskap och anpassa det efter stundens nyck. Påminn dig själv om det viktiga i livet eller låt besökare inspireras av särskilda citat och meningar.
En annan trevlig inredningsdetalj är en scratch map, en sorts dynamisk resekarta. Genom att skrapa bort det yttersta lagret på kartan kan man staka ut en rutt på världskartan. Låt andra se var du har varit, var du vill åka eller helt enkelt några av dina favoritställen. Eller bli kreativ och gör helt unika, omöjliga eller inspirerande världsrutter.

Klassiska leksaker

Det finns vissa saker som klarar samtliga av tidens prövningar och tar vi en titt på klassiska leksaker så är, bland annat, plåtleksaker och träpussel återkommande genom historien. Dessa har även kommit att bli populära inredningsdetaljer och att placera en klassisk uppvridningsbar plåtbil i hyllan, fönstret eller på bänken väcker väldigt många tankar och minnen. Denna sortens klassiska leksaker får dubbel funktion då de både roar och har ett estetiskt värde. De gör definitivt skillnad.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 39 produkter

Nexa Brandsläckare Vit 1kg 8ANexa Brandsläckare Vit 1kg 8A
  Brandsläckare, pulversläckare om 1 KG anpassad för att släcka alla typer av mindre bränder som kan uppkomma i t ex bil,...
  - Inredning
  - Brandsläckare för hemmet
  - Pulversläckare ABC-pulver
  - 1 kg kapacitet
  - Stilren vit design
  Rek: 600 kr
  349 krPris
  Girlang med zoo-motivGirlang med zoo-motiv
   Supersöt inredningsdetalj du kan hänga var du vill! Girlang på fint, tvinnat snöre, föreställandes zoo-motiv.
   - Inredning
   - 1 meter lång
   - Söta djur
   - Djuren är 11-16 cm höga
   - Tillverkade av papper
   Rek: 100 kr
   39 krPris