Filtrera med

Pris
29 kr 949 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Filter

Roliga gadgets & presenter

Denna avdelningen samlar alla de coola, annorlunda prylar, gadgets och presenter du kan tänka dig. Oavsett om det är avsett för barn eller vuxna så kommer du här hitta de senaste coola leksakerna. Vill du ha med festens häftigaste gåva eller få mottagaren att brista ut i skratt så är detta avdelningen för dig. Här hittar du allt från drönare till fidget spinners.

Fidget spinner

Är du en av alla de som blivit tagen av fidget spinner-trenden? Dessa små beroendeframkallande prylar tog 2017 hela världen med storm. Med detta i åtanke så har vi tagit in gott om billiga fidget spinners. Därför kan du välja en som passar just dig - vi har allt från klassiska fidget spinners till sådana med LED.

Nerf gun

Vill du irritera polarna eller ge ungarna sin senaste favoritleksak? Då är en nerf gun precis vad du är ute efter. En nerf gun låter dig skjuta mjuka skumbitar - helt ofarligt men fortfarande roligt! Passar lika bra på kontoret som den gör i hemmet. Vi har många olika billiga nerf gun-alternativ, så att du kan hitta något som är perfekt för dig. Med vår certifiering från Trygg e-handel kan du dessutom alltid känna dig säker när du handlar från oss.

Billig drönare

Vi erbjuder flera olika alternativ för dig som vill ha en billig drönare. Vi har både snabba radiostyrda helikoptrar och stabila quadcopters. Dessutom så har vi både drönare med kameror och belysning. Våra billiga drönare har dessutom riktigt bra räckvidd så att du aldrig behöver känna dig orolig över att tappa täckning över den.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 72 produkter

Star Wars axelväska
 • Priset!
Snygg axelväska med stormtrooper från Star Wars.
- Roliga prylar
- Axelväska med Star Wars-motiv
- Tillverkad av Adidas
- Justerbar axelrem
- 34 x 24 cm
Rek: 200 kr
159 krPris
3SIXT PowerBank batteri på 2200mAh3SIXT PowerBank batteri på 2200mAh
 • Priset!
 • -30 kr
Liten powerbank från 3SIXT om 2200mAh som är lätt att ha med sig och låter dig ladda mobilen upp till 2 gånger.
- Roliga prylar
- Lätt att ta med sig
- Ladda telefonen upp till 2 gånger
- Kompakt design
- Endast 70 g
Rek: 130 kr
59 kr29 krVanligt pris-30 kr offPris
Denver klockradio
  Klockradio från Denver som hjälper dig att komma på fötterna på morgonen! Knappa lätt in nyhetsmorgon och njut till en...
  - Roliga prylar
  - Klockradio med klassiskt röda siffror
  - Inbyggd FM-radio
  - Batterifack för backup vid strömavbrott
  - Snooze-funktion
  Rek: 400 kr
  259 krPris