Filtrera med

Pris
349 kr 449 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Filter

Köpa drönare och radiostyrda modeller

Att köpa drönare eller radiostyrda modeller för hemmabruk har länge varit en dröm för många. Under de senaste åren här däremot utbudet ökat i drastisk utsträckning och prissättning har gjort att dessa har blivit tillgängliga för var och en. Oavsett om man letar efter en helikopter eller en drönare så finns det flera modeller att välja mellan. Och både helikoptrar och drönare finns tillgängliga i ett stort antal storlekar. Möjligheten att kombinera nytta med nöja, då man kan filma eller helt enkelt flyga omkring, gör dem till ett bra förslag att köpa drönare eller skaffa liknande radiostyrda modeller. De är även särskilt lämpade som presenter. Få personer skulle bli besvikna av att få en liknande produkt, särskilt då de är tillräckligt lättanvända för att vem som helst ska kunna använda dem.

Radiostyrd helikopter

En radiostyrd helikopter är i många fall anpassad för inomhusbruk men många av modellerna fungerar likaså utomhus. De är i sin natur stabila och är väldigt enkla att flyga. Inbyggda stabilisatorer gör att de är ovanligt enkla att navigera i luften. Batteritiden och räckvidden är i många fall tillräcklig för att få åtminstone sju till tio minuters flygtid. En radiostyrd helikopter är helt enkelt rolig för personer i samtliga åldrar.

Drönare och drönare med kamera

Att använda drönare och drönare med kamera ger en helt unik känsla. De är konstruerade för att vara effektiva i luften och kunna såväl flytta sig i luften som att stå stilla på plats. Att uppleva en drönare eller drönare med kamera stå still i luften för att sedan snabbt förflytta sig är en unik känsla. De rör sig på ett såväl overkligt som kontrollerat sätt. Kombinationen av enkel navigering och rolig upplevelse har gjort drönare och drönare med kamera enormt populära. På senare tid har de även sjunkit i pris vilket gör dem väldigt prisvärda.


Underkategorier
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter

Ninco RC Driftrax radiostyrd bil
  Supercool radiostyrd bil med inbyggda ljud och däck med supergrepp som kan köra i sidled och snurra 360 grader tack vare...
  - Radiostyrt
  - Radiostyrd bil
  - 4-hjulsdrift
  - Kör i sidled
  - Bilen drivs av laddningsbart batteri
  Rek: 699 kr
  449 krPris