Filtrera med

Pris
79 kr 529 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Trådad mus

Det finns fortfarande ett stort behov för trådade datormöss. Detta beror delvis på deras obegränsade batteritid, och dessutom på den låga latensen som blir möjlig genom en trådad anslutning. Vi vet att det finns många som fortfarande vill ha trådade möss, vilket är varför vi har fyllt denna avdelningen med bra och billiga trådade möss.

Trådad gaming-mus

Den främsta målgruppen för trådade möss är naturligtvis gamers. Detta beror till största del på att gamers kräver låg latens i spel, liksom uppskattar den obegränsade batteritiden. Med detta i åtanke har vi samlat ihop många olika gamingmöss, så att alla gamers kan hitta den rätta datormusen. Detta innebär att vi har allt från trådade kompakta möss till hardcore gaming-utrustning.

Billig trådad mus

När det kommer till alternativ för en trådad mus så har vi sammanställt många olika billiga möjligheter. Att trådade möss traditionellt sett har varit billigare än trådlösa möss är en av de största fördelarna, vid sidan av låg latens. Vi kan hålla våra låga priser genom att vara en online-baserad återförsäljare, utan kostsamma fysiska lokaler. På så vis kan vi erbjuda produkter utan våra konkurrenters tilltagna marginaler.

Bra trådad mus

När man ska välja en datormus så finns det många olika kriterier man måste ta i beräknande. Exempelvis så får man bestämma sig för hur hög DPI det krävs för dina behov, eller hur hög uppdateringsfrekvens. Samtidigt så är det viktigt att hålla ergonomi i åtanke. En datormus måste vara bekväm nog för att du ska kunna spendera långa stunder med den.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 11 produkter