Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Sony Cybershot

Cybershot är en serie med digitalkameror som är tillverkade av teknikjätten Sony. Sony har blivit jända som en av världens största tillverkare av hemelektronik och ryktet om deras produkter och den höga kvalitet som de erbjuder har spridit sig världen över. Den första modellen av Sony Cybershot dök upp på marknaden redan år 1999. Serien har bland annat blivit känd för sitt speciella kamerabatteri InfoLitium, för linserna som är av varumärket Carl Zeiss samt för den stilrena och läckra designen. Välkommen att titta igenom vårt utbud av Sony Cybershot och gör gärna ett köp redan idag!

En digitalkamera av hög kvalitet

Sony Cybershot har stöd för Sonys minneskort Memory Stick och Memory Stick PRO Duo. Några av Sony Cybershot-modellerna har för CompactFlash. Modellerna har ett prefix i sitt modellnamn: DSC som står för Digital Still Camera (digital stillbildskamera). I Cybershot-familjen hittar du bland annat D-serien, F-serien, G-serien, H-serien, L-serien, M-serien, N-serien med flera ända upp till W-serien. Med Sony Cybershot blir det enkelt och roligt att ta bra bilder. Kameran passar perfekt för såväl vackra utomhusbilder som för roliga partybilder. År 2006 lanserade Sony Ericsson den första mobiltelefonen med en inbyggd Sony Cybershot-kamera. Idag erbjuder alla Sony Ericssons telefoner med inbyggd Sony Cybershot bland annat följande funktioner: digital zoom, autofokus, mediaspelare och videoinspelare. Fundera gärna på vilka behov du har när det gäller en ny digitalkamera. Är det viktigt att det går att ta bra bilder trots dålig belysning? Eller är det upplösningen som är avgörande för dig? Låt behoven styra!

Köp en Sony Cybershot idag

Hos Billig teknik hittar du ett stort utbud av olika digitalkameror. Bland annat hittar du olika modeller av Sony Cybershot. Vi erbjuder snabba leveranser och låga fraktkostnader. Dessutom svarar vår kundtjänst gärna på dina frågor. En stor fördel med Billig teknik är att du hittar begagnade varor hos oss, vilket gör att du kan köpa premiumprodukter till riktigt låga priser. När du handlar hos oss kan du vara säker på att din beställning hamnar i trygga händer. Titta igenom vårt utbud av Sony Cybershot idag och lägg en beställning!

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!