Filtrera med

Pris
139 kr 649 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Trådlös mus

De allra flesta håller med om att framtiden för datortillbehör är trådlös - och datormöss är inget undantag. Är du irriterad över att trassla med sladdar? Köp då en trådlös mus så att du kan pusta ut! Under de senaste åren har trådlösa möss blivit enklare att koppla till datorer, och latensen har blivit låg. Ta en titt i vårt breda utbud och hitta en billig, trådlös datormus för dig.

Billig trådlös mus

Traditionellt sett så har trådade möss varit mer responsiva och billigare än deras trådlösa motsvarigheter. Detta är dock inte längre fallet. Moderna trådlösa datormöss är inte bara billiga till att börja med, de har dessutom hög DPI, ergonomiskt grepp och hög uppdateringsfrekvens. Skaffa en billig trådlös mus redan idag!

Snygg trådlös mus

Genom att vi har ett stort sortiment av trådlösa möss så kan du hitta ett alternativt som passar just dig. Det innebär att du kan få tag i en snygg trådlös mus som passar dig. Vi har många olika typer av stilrena datormöss, från minimala kompakta möss till häftiga gamingmöss med många olika knappar.

Ergonomisk trådlös mus

Alla vet att det är skönare att använda en ergonomiskt vänlig mus snarare än en obekväm sådan. Vad kanske inte lika många förstår är hur mycket det kan tära på musklerna i handen när man använder en datormus. Därför är det viktigt för dig att hitta en ergonomisk mus som passar just dig. Med detta i åtanke bör du alltså ta en titt i denna avdelningen för att kunna skaffa en bra, skön datormus.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 19 produkter