Filtrera med

Pris
2399 kr 26999 kr
Skick
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Skärmupplösning
mer... färre
Processor
mer... färre
Processorkärnor
mer... färre
Minne
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Grafikkort
mer... färre
Vikt
mer... färre
Mobilt bredband
mer... färre
Bluetooth
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Operativsystem
mer... färre
Filter

Ultrabooks & tunna datorer

Här hittar du ultrabooks, HP Sleekbooks och andra bra ultratunna datorer. En ultrabook är en dator med tunn design och bra batteritid - en bra dator för pendlare och studenter. Här kan du jämföra olika modeller för att hitta den bästa ultratunna datorn för dina behov. En slimmad ultratunn dator är även lätt att ta med sig på semestern. Vi har billiga ultrabooks med bra prestanda och batteritid. Med trygg e-handel kan du hos oss köpa ultrabooks online tryggt och säkert.

Billiga ultrabooks

Inte nog med att en ultrabook är riktigt portabel och bärbar - de är dessutom mycket billiga datorer. Det finns inte längre någon tydlig motsättning mellan en billig och en kraftfull ultrabook. Trots detta har vi gjort vårt yttersta för att kunna sammanställa de allra mest prisvärda ultrabooks-alternativen i denna avdelningen.

Bra ultrabooks

Förr i tiden så brukade man förknippa tunna och bärbara datorer med undermålig prestanda och långsamma datorer. Idag så kan dock datorer vara både tunna och riktigt snabba, tack vare allt mindre processorer och grafikkretsar. Här i vår avdelning så kan du hitta en perfekt ultrabook för pendlingen eller resan.

Stort utbud ultrabooks

Vi har samlat många olika typer av ultrabooks i denna avdelningen, så att du kan hitta en dator som passar just dig. Vi har gott om PC-ultrabooks, såsom HP Sleekbooks och Chromebooks, men vi har dessutom Apples MacBook Air. På så vis kan du hitta en enhet för dig, oavsett om du föredrar MacOS eller Windows.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 82 produkter

HP Envy 13-ba0013noHP Envy 13-ba0013no
  Ett bärbart kraftpaket i form av en elegant 13-tums laptop i tunn och lyxig design med Intel i5-processor och en snabb...
  - Ultrabooks & tunna datorer
  - 13.3-tums IPS-skärm med sekretessfunktion
  - Full HD-upplösning (1920 x 1080)
  - Intel Core i5-processor (10th gen)
  - 8GB DDR4 RAM-minne
  Rek: 10 000 kr
  8 490 krPris
  Dell Latitude 7380 FHD i5 8GB 256SSD (beg)Dell Latitude 7380 FHD i5 8GB 256SSD (beg)
  • Priset!
  B
  Begagnad Dell Latitude 7380 med 1 års garanti! Superslimmad 13,3-tums laptop med Full-HD skärm och en vikt på under 1.5kg!...
  - Ultrabooks & tunna datorer
  - 13.3" Full HD-skärm
  - Full HD 1920x1080
  - Intel Core i5-processor
  - 8 GB RAM-minne
  Nypris: 11 000 kr
  3 899 krPris