Filtrera med

Pris
3 kr 24999 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Kampanjer

Här så hittar du våra allra senaste kampanjer. Detta är en avdelning som uppdateras ofta, för att kunna ge dig de senaste erbjudandena och riktigt bra deals. Vår fyndhörna ger dig exempelvis tillgång till att göra riktiga klipp, och vår demohörna ger dig möjligheten att köpa demoex av datorer riktigt billigt.

Billig demohörna

När du köper en dator som har varit ett demoexemplar så kan du känna dig säker på att du får en riktigt kompetent enhet. Våra demoexemplar är knappt använda, och har ofta den senaste prestandan. På så vis kan du få en enhet med kraftfull grafik, snabb processor och gott om snabbt SSD-minne, utan att det ska behöva kosta skjortan.

Fyndhörna

Vår fyndhörna låter - som namnet antyder - dig hitta grymt bra fynd. Detta kan vara på allt mellan begagnade datorer, importerade datorer, datortillbehör, eller helt andra produkter - såsom mobiltelefoner eller minneskort. Här så finns det lite av allting - men allting är till ett riktigt lågt pris!

Billiga fynd

Inte nog med att denna avdelningen erbjuder många olika fynd, från hörlurar och fodral till surfplattor och datorer, så är även allt riktigt billigt. Anledningen till att vi kan erbjuda så billiga fynd är att vi är en online-baserad återförsäljare, som inte behöver några tilltagna marginaler. Samtidigt kan du känna dig helt säker när du handlar från oss, då vi är certifierade av Trygg e-handel.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 778 produkter

iPad Mini 2 Retina 16GB space grey (beg) (max iOS 12)iPad Mini 2 Retina 16GB space grey (beg) (max iOS 12)
  • Priset!
  • -100 kr
A
B
C
Begagnad med 1års garanti! Andra generationens iPad Mini 2 med superb, högupplöst skärm och 16 GB lagring. *...
- Kampanjer
- 7.9" IPS-pekskärm
- Apple A7-chip
- Endast 331 gram
- 12 månaders garanti
Nypris: 3 300 kr
699 kr599 krVanligt pris-100 kr offPris