Filtrera med

Pris
19 kr 229 kr
Skick:
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Laddkabel surfplatta

Skaffa en laddkabel till din surfplatta här. Vi vet alla hur benägna laddsladdar är att gå sönder, och hur irriterande det är att behöva betala ett högt pris för att köpa en ny. Hos oss så kan du å andra sidan få tag i en laddkabel till ett lågt pris, och dessutom en laddkabel som du kan lita på.

Lång laddkabel till surfplatta

Skaffa en lång laddkabel till din surfplatta, oavsett om du behöver en microUSB-kabel eller en Lightning-kabel. Köp en billig kabel här på BilligTeknik, så du slipper vara utan när din nuvarande kabel till slut går sönder - vilket de har en tendens att göra. Få tag i en prisvärd kabel redan idag.

Lightning-kabel till surfplatta

Den som har en iPad behöver en Lightning-kabel för att kunna ladda sin enhet. En Lightning-kabel fungerar dessutom med resten av Apples ekosystem av portabla enheter, såsom exempelvis iPhone, iPod och AirPods. En Lightning-kabel är på så vis en mångsidig investering.

MicroUSB-kabel till surfplatta

MicroUSB är en anslutningstyp som är populär bland Android-tillverkare och Android-surfplattor. I denna avdelningen så kan du få tag på en billig laddkabel till din surfplatta, som dessutom kommer hålla länge. Få en god avvägning mellan kvalitet och ett lågt pris här på BilligTeknik.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 46 produkter