Filtrera med

Pris
99 kr 30999 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Gaming

Avdelningen dedikerad för gamers och gaming. Här så kan du hitta allt från nya och bra spelkonsoler såsom Xbox One och Playstation 4 Pro, till traditionella gaming-datorer. Med en gaming-PC så kan du få den absolut bästa prestandan i de senaste spelen, och dessutom ha en dynamisk enhet som även fungerar som en arbetsstation.

Xbox One

Xbox One är en spelkonsol som framförallt är fokuserad på att erbjuda en bra multimediaupplevelse. Detta innebär att det är lätt att titta på exempelvis Netflix eller YouTube när du inte känner för att spela. Den synkar även enkelt information till din Windows-dator. Trots detta så är Xbox One fortfarande en mycket kompetent spelkonsol.

Playstation 4 Pro

Playstation 4 Pro är en lätt uppdatering till Playstation 4. Vissa kallar dock Playstation 4 Pro för ”Playstation 4,5” då den kommer med avsevärt mer kraftfulla komponenter som verkligen kommer till sin rätt i 4K-gaming och VR-spel. Samtidigt så stödjer den alla spel från Playstation 4 och samma sköna handkontroller - men helt enkelt med mer prestanda.

Gaming-PC

Det är ingen hemlighet att alla ”riktiga” gamers föredrar PC. Inte bara för att det finns mer spel till PC och Windows, och för att det ger tillgång till ett tangentbord, utan för att det helt enkelt blir bättre grafik på en gaming-PC. Detta beror naturligtvis på att en gaming-PC kan utrustas med kraftfulla komponenter, men slutresultatet är helt enkelt en bättre gaming-upplevelse.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 80 produkter

Deltaco gaming-tangentbordDeltaco gaming-tangentbord
 • Priset!
Mycket prisvärt bakgrundsbelyst gaming-tangentbord med anti-ghosting och 125 Hz polling rate.
- Gaming
- Gaming-färg som bakgrundsbelysning
- Flera led inställningar
- Membranbrytare
- 19 key anti-ghosting
Rek: 350 kr
299 krPris
Mekaniskt gaming-tangentbord från DeltacoMekaniskt gaming-tangentbord från Deltaco
 • Priset!
 • -150 kr
Fynda ett mycket prisvärt mekaniskt tangentbord för dig som är ute efter den rätta känslan! Perfekt för dig som gamear och...
- Gaming
- Mekaniskt gaming-tangentbord
- Rätt känsla för spel
- HUANO Blue brytare
- 26-tangenters anti-ghostin
Rek: 700 kr
449 kr299 krVanligt pris-150 kr offPris
HP Omen 15-dc1046noHP Omen 15-dc1046no
  Kraftfull speldator i HP:s Omen-serie med fantastisk design och bakbelyst tangentbord med fyra olika zoner med färger och...
  - Gaming
  - 15.6" Full HD IPS-skärm
  - Fyrkärnig processor
  - Intel Core i5 9th Gen.
  - 8 GB DDR4-minne
  Rek: 14 000 kr
  12 490 krPris