Filtrera med

Pris
59 kr 15995 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Filter

Gaming

Avdelningen dedikerad för gamers och gaming. Här så kan du hitta allt från nya och bra spelkonsoler såsom Xbox One och Playstation 4 Pro, till traditionella gaming-datorer. Med en gaming-PC så kan du få den absolut bästa prestandan i de senaste spelen, och dessutom ha en dynamisk enhet som även fungerar som en arbetsstation.

Xbox One

Xbox One är en spelkonsol som framförallt är fokuserad på att erbjuda en bra multimediaupplevelse. Detta innebär att det är lätt att titta på exempelvis Netflix eller YouTube när du inte känner för att spela. Den synkar även enkelt information till din Windows-dator. Trots detta så är Xbox One fortfarande en mycket kompetent spelkonsol.

Playstation 4 Pro

Playstation 4 Pro är en lätt uppdatering till Playstation 4. Vissa kallar dock Playstation 4 Pro för ”Playstation 4,5” då den kommer med avsevärt mer kraftfulla komponenter som verkligen kommer till sin rätt i 4K-gaming och VR-spel. Samtidigt så stödjer den alla spel från Playstation 4 och samma sköna handkontroller - men helt enkelt med mer prestanda.

Gaming-PC

Det är ingen hemlighet att alla ”riktiga” gamers föredrar PC. Inte bara för att det finns mer spel till PC och Windows, och för att det ger tillgång till ett tangentbord, utan för att det helt enkelt blir bättre grafik på en gaming-PC. Detta beror naturligtvis på att en gaming-PC kan utrustas med kraftfulla komponenter, men slutresultatet är helt enkelt en bättre gaming-upplevelse.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 114 produkter

Deltaco gaming-tangentbordDeltaco gaming-tangentbord
  • På rea!
  Mycket prisvärt bakgrundsbelyst gaming-tangentbord med anti-ghosting och 125 Hz polling rate.
  - Gaming-färg som bakgrundsbelysning
  - Flera led inställningar
  - Membranbrytare
  - 19 key anti-ghosting
  Rek: 350 kr
  299 krPris
  Deltaco gaming-headsetDeltaco gaming-headset
   • På rea!
   Spelheadset från Deltaco Gaming med bekväma öronkåpor och bra ljud.
   - PC-headset för spel
   - 3,5mm anslutning
   - Bekväma kåpor
   - Justerbar huvudbygel
   Rek: 300 kr
   179 kr119 krVanligt pris-60 kr offPris
   Fourze gamingmus med RGBFourze gamingmus med RGB
     En bekväm spelmus med hög precision och snyggt utseende, med RGB-belysning och flätad USB-kabel. Med upp till 4800 DPI och...
     - 4800 DPI
     - 7-knappars mus
     Rek: 550 kr
     399 kr249 krVanligt pris-150 kr offPris