Filtrera med

Pris
15 kr 159 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Ljudkabel och ljudadapter

Vill man använda sin hårdvara som en ljudenhet är det ofta avgörande att ha både ljudkabel och ljudadapter. Särskilt om man vill kunna använda sin dator eller surfplatta med sin stereo eller sitt hemmabiosystem. Hur snabbt vi än närmar oss det trådlösa hemmet så måste man erkänna att vi ännu inte är där. Att därför alltid ha tillgång till ljudkabel och ljudadapter är inte bara en bekvämlighet utan även en väsentlighet. Riskera inte att helhetsupplevelsen försämras, se till att vara ordenligt förberedd med rätt tillbehör.

Ljudkabel

En ljudkabel är en enkel men genial lösning. Utan att öka energiförbrukning bidrar den till att transportera ljud över i det närmaste hur långa sträckor som helst. Detta gäller såväl klassiska analoga 3,5 mm- och RCA-lösningar, som mer moderna optiska ljudkablar. Och jämfört med trådlösa alternativ så är det ofta ett väldigt stabilt sätt att transportera ljud. Genom att välja rätt kabel kan man spara sig mycket onödigt bestyr. Behöver du koppla in ljud på en begränsad yta? Ta en titt på kablar med vinklad kontakt. Eller varför inte en förlängningskabel vid behov av en anslutning med längre räckvidd än vad en enskild kabel kan erbjuda.

Ljudadapter

Att ha tillgång till rätt ljudadapter är inte bara en bekvämlighetsfråga, utan det avgör helt enkelt huruvida man ens kommer att lyckas få något ljud till eller från sin enhet. Så viktigt kan det vara. Oavsett om man försöker koppla in sin stationära dator, laptop, surfplatta eller smartphone, är det viktigt med rätt ljudadapter. Särskilt om du vill sammanlänka med befintligt ljudsystem. Och i en tidsålder då det finns ett nästan oändligt utbud av ett flertal olika kontakter och anslutningsmöjligheter, är det viktigt att ha tillgång till ett pålitligt basutbud. Vilken ljudadapter du än behöver så kan vi tillhandahålla många olika. Såväl klassiska RCA-kablar som 3,5 mm-kablar och optiska kablar. Du behöver bara välja.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 40 produkter