Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Trådlös router

Att ha en trådlös router är praktiskt av flera olika skäl. Om du väljer att skaffa en batteridriven sådan, får du ett mycket behändigt sätt att dela internet med andra. Det är speciellt bra under semestern, i sommarstugan eller perioder präglade av strömavbrott. Det stora utbudet av olika sorters traditionell trådlös router med stöd för 3G- och 4G-modem gör att man även kan dela det mobila bredbandet till samtliga personer i hemmet. Den omfattande och ständigt pågående utbyggnaden av mobilnätet gör även att allt fler personer kan använda mobilt bredband och höghastighetsinternet. Därför är en trådlös router alltid bra att ha.

Mobilt bredband

Mobilt bredband har på kort tid blivit väldigt populärt. Allt fler skaffar denna sortens anslutning. Det är inte så konstigt då den snabba utbyggnaden av 3G- och 4G-näten har gjort det möjligt att uppnå väldigt höga hastigheter. Många har fått erfara att det på landsbygden är mycket mer behändigt med mobilt bredband än övriga lösningar för internet.

3G router

En 3G router gör det möjligt för flera personer att dela på ett och samma mobila bredband eller den data som finns på mobilabonnemanget. Även om många mobiltelefoner har inbyggd internetdelning så ger en särskild 3G router många fördelar. Man slipper bland annat ladda ur batteriet i mobiltelefonen, får ofta bättre förbindelse och kan fortsätta att använda sin egen telefon utan avbrott. En särskild router för att dela abonnemanget är verkligen att rekommendera.

4G router

Genom att använda en 4G router för att dela ett mobilt bredband eller data från ett mobilabonnemang får flera personer möjlighet att dra nytta av höghastighetsdata. Abonnemang med 4G-anslutning är särskilt lämpade för routrar. Detta eftersom överföringshastigheten är så pass hög, att det i många fall inte ens märks att anslutningen delas mellan flera personer. Och utbudet av olika sorters 4G router har blivit så pass stort att du kan välja mellan många olika praktiska funktioner.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!