Filtrera med

Pris
2299 kr 6799 kr
Skick
mer... färre
Skärm
mer... färre
Processor
mer... färre
Processorkärnor
mer... färre
Minne
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Grafikkort
mer... färre
Tillverkare
mer... färre
Operativsystem
mer... färre
Filter

Begagnad all-in-one

En all-in-one-dator passar för dig som vill ha en stilren, snygg dator där det inte behöver vara onödigt många sladdar som kopplar ihop olika delar. Köp en begagnad all-in-one-dator för att kunna vara säker på att allt fungerar, liksom för att få det till ett lägre pris än när du köper nytt. Det är du värd!

Snygg all-in-one

All-in-one-datorer är framförallt populära bland de som värdesätter en attraktivt designad dator. Genom att ha datorn inbyggd i monitorn så slipper du ha ett så kallat ”datorskåp” som du behöver ansluta långa, fula och trassliga kablar och sladdar till. Med en snygg all-in-one-dator så är det snarare tal om ”plug-and-play” då de är så enkla att koppla in.

Billig all-in-one

När du köper en begagnad dator så får du mycket hårdvara för pengarna. Detta är naturligtvis även fallet när du köper en all-in-one-dator. Köp en billig all-in-one hos Billig teknik för att få en dator som är platseffektiv och stilren. Slå till på en all-in-one-dator redan idag och snygga till din arbetsplats.

Praktisk all-in-one-dator

En all-in-one-enhet är framförallt praktisk då den kombinerar både dator och monitor i samma paket. Få mer plats över till annat genom att köpa en praktisk all-in-one-dator. Vi erbjuder många olika all-in-one-datorer och från olika varumärken. Välj ut den med specifikationer som bäst överrensstämmer med dina behov.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter

HP Pro 6300 All-in-One på 22" i3 8GB 240GB SSD Windows 10 Pro (beg)HP Pro 6300 All-in-One på 22" i3 8GB 240GB SSD Windows 10 Pro (beg)
  • Priset!
A
B
C
Begagnad HP Compaq Pro 6300 All-in-One på 21,5" till kanonpris med Windows 10 Pro! Stationär dator som är integrerad i en...
- Begagnad All-in-One
- 21.5" LED-skärm
- DualCore processor
- Intel Core i3-processor
- 8 GB RAM (Vi erbjuder uppgradering)
Nypris: 7 000 kr
2 299 krPris