Filtrera med

Pris
1599 kr 6799 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Dell OptiPlex

Dell OptiPlex är en familj med stationära datorer som finns i ett antal olika serier. I över 25 år har OptiPlex levererat innovation när det gäller stationära datorer till kräsna kunder. Idag är Dell OptiPlex en mångsidig och utrymmesbesparande dator som frigör din potential. Titta igenom vårt utbud av Dell OptiPlex på Billig teknik och lägg en beställning redan idag!

Dell OptiPlex för optimal prestanda och hanterbarhet

Dell OptiPlex har länge fungerat som ett stöd för arbetet inom en rad olika branscher, inte minst inom detaljhandel, utbildning och på myndigheter. De minsta Dell OptiPlex Micro-datorerna är perfekta för dig som vill spara utrymme. Dessutom är de enkla att montera vid din arbetsplats. Dell OptiPlex Micro är utrustade med 8:e generationens Intel® Core™-processorer vilket gör att du kan arbeta snabbt och effektivt utan störningsmoment. generationen. 3000-serien är en populär variant av Dell OptiPlex som skapats för att ge dig flexibilitet och säkerhet i toppklass. Dell OptiPlex fungerar utmärkt som stationära företagsdatorer, inte minst 5000-serien som är ultrakompakt, enkel att hantera och kommer med ett antal olika monteringsalternativ. Tittar du närmare på Dell OptiPlexs 7000-serie så hittar du datorer som tillverkats för att ge maximal prestanda, samtidigt som designen är elegant och kompakt. En annan populär variant av Dell OptiPlex är XE-serien som både är en hållbar och säker dator som går att bygga ut. XE har hög tolerans mot värme och är smidig att hantera. Fundera gärna på om du har några särskilda behov när det gäller en ny stationär dator. Det är nämligen dina egna, unika behov som ska styra vilken modell du väljer. Kanske finns det någon särskild funktionalitet eller några egenskaper som är viktiga för att du ska bli nöjd med din nya dator.

Köp en Dell OptiPlex redan idag

Hos oss på Billig teknik kan du hitta en Dell OptiPlex till ett lågt pris. Tack vare att vi erbjuder begagnade stationära datorer inom Dell OptiPlex-serien så kan du göra riktiga fynd! Dessutom så levererar vi våra varor snabbt och har låga fraktkostnader. Bläddra igenom våra Dell OptiPlex nu och lägg en beställning! Du är varmt välkommen till oss på Billig teknik.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 4 produkter

Dell OptiPlex 3060 Micro i5 8GB 128GB SSD Win11 Pro (beg)
  • Priset!
  • Nyhet!
Begagnad Dell 3060 Micro med 1 års garanti! Dell OptiPlex 3060 är en företagsdator i Micro-format med en energisnål Intel...
- Dell OptiPlex
- Intel Core i5-processor
- Sexkärnig processor
- 8 GB RAM (Vi erbjuder uppgradering)
- 128 GB SSD-hårddisk (uppgraderingsbar)
Nypris: 8 000 kr
3 499 krPris