Filtrera med

Pris
39 kr 759 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

DVI Adapter

Ibland fungerar inte kontakten du har till det du behöver, och då är det viktigt att hitta en bra adapter som kan göra att allt fungerar på bästa sätt. Om du till exempel ska koppla en extra skärm till din dator kan du ibland behöva en så kallad DVI adapter.

Olika typer av DVI adaptrar

I vårt utbud av DVI adaptrar kan du hitta precis det du behöver. Det kan vara DVI-D, DVI-I eller kanske en adapter från DVI till VGA eller HDMI. Att använda rätt modell kommer ge dig möjligheten att hitta rätt lösning och försäkra de funktioner du behöver. 

Välj rätt adapter för DVI

Beroende på din dators olika utgångar och den skärm du ska använda finns det olika modeller av adaptrar. I vårt utbud kan du hitta rätt genom att kolla på informationen om varje och se till att den erbjuder de funktioner som du behöver. Det är också bra att komma ihåg att våra produkter har 14 dagars öppet köp om du skulle behöva byta.

Enkel och snabb att använda

Varje adapter är gjord för att vara väldigt enkel att använda, med en snabb anslutning som gör det enkelt att koppla ihop till exempel din dator med andra kontakter som HDMI, VGA eller Displayport. Du kan också enkelt kolla om det är en hona eller hane som behövs, eller om kontakten du behöver kan lösas med DVI-adapter till en VGA-adapter. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 5 produkter