Filtrera med

Pris
159 kr 699 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Filter

Gamingheadset

Med ett gamingheadset så kan du till fullo delta i spelupplevelsen, höra varje detalj, håna motståndarna eller kommunicera med dina medspelare. Vi har samlat både gamingheadset och gaminghörlurar med cool design, bra ljud och bra mikrofon, liksom riktigt prisvärda alternativ. Slå till på gaminglurar redan idag!

Bra gamingheadset

Anledningen till att man måste ha ett speciellt headset till gaming är att oerhört mycket kan hänga på små detaljer i dagens spel. Man behöver därför se till att man är utrustad med ett bra gamingheadset som kan uppfatta alla detaljer. Vi på Billig teknik har letat upp gott om olika alternativ som ger dig just detta.

Bekvämt gamingheadset

Gamingheadset och gaminghörlurar bör naturligtvis även vara ergonomiska, så att man kan ha på sig dem under längre tidsperioder utan att besväras. Detta är varför vi har samlat många olika alternativ som både är lätta och anpassade för långa perioder av användning, vilket medför att du kan få ett oerhört bekvämt gamingheadset.

Billigt gamingheadset

Vi tycker inte att det ska vara onödigt dyrt att vara en gamer. Med detta i åtanke så har vi berett en brett sortiment med billiga gamingheadset och gaminghörlurar, så att du hittar något som passar både dina öron och din budget. Passa på och slå till på ett prisvärt och billigt gamingheadset!
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 30 produkter

Trust in-ear gamingheadsetTrust in-ear gamingheadset
Bekvämt in-ear-headset för gaming på PC, mobil eller PS4. Med platt trasselfri kabel och öronpluggar i tre olika...
- Integrerad volymkontroll och mikrofon
- 9 mm högtalelement med hög ljudkvalitet
- 1,25 m platt trasselfri kabel
- För gaming på PC, mobil eller PS4
Rek: 350 kr
259 krPris
Roccat Syva in-ear gamingheadsetRoccat Syva in-ear gamingheadset
Bekvämt in-ear-headset för gaming på PC, mobilen eller surfplattan. Med platt trasselfri kabel och öronpluggar i tre olika...
- Bekvämt in-ear-headset
- Perfekt för gaming på PC, mobilen eller surfplattan
- Mikrofon inbyggd i trasselfri kabel
- Djup bas och krispig diskant
Rek: 400 kr
349 krPris