Filtrera med

Pris
49 kr 529 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Personvård

På denna sidan hittar du hårtorkar, rakapparater, hårklippare och mycket mer inom personvård. Vi har billiga hårvårdsprodukter – oavsett om du är ute efter en bra plattång eller en billig rakapparat har vi något för dig. Spara pengar genom att köpa dina hårvårdsprodukter online.

Rakapparat

Unna dig själv en rakapparat för en jämn och snygg rakning. Oavsett om du vill fixa till frisyren, trimma skägget eller raka av din allt så är en rakapparat det bästa valet för dig. Vi har dessutom sammanställt rakapparater från alla de mest kända märkena, exempelvis Babyliss, liksom konkurrensmässigt prissatta alternativ som Andersson.

Hårtork

Få tag i en prisvärd och effektiv hårtork. Vi har smarta hårtorkar som är perfekta för dig som vill torka håret snabbt och få det fluffigt och fylligt. Fixa frisyren på nolltid med en bra hårtork. Vi erbjuder dig dessutom hårtorkar med många olika inställningar och lägen.

Plattång

Skaffa dig en snygg och stilren plattång som är riktigt bra. En keramisk plattång är ett måste för den som vill ha rakt och snyggt hår. Detta är varför vi har sammanställt en hel avdelning just för dig som är på jakt efter en plattång. Våra produkter blir dessutom levererade till dig på nolltid.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 9 produkter