Filtrera med

Pris
49 kr 579 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Personvård

På denna sidan hittar du hårtorkar, rakapparater, hårklippare och mycket mer inom personvård. Vi har billiga hårvårdsprodukter – oavsett om du är ute efter en bra plattång eller en billig rakapparat har vi något för dig. Spara pengar genom att köpa dina hårvårdsprodukter online.

Rakapparat

Unna dig själv en rakapparat för en jämn och snygg rakning. Oavsett om du vill fixa till frisyren, trimma skägget eller raka av din allt så är en rakapparat det bästa valet för dig. Vi har dessutom sammanställt rakapparater från alla de mest kända märkena, exempelvis Babyliss, liksom konkurrensmässigt prissatta alternativ som Andersson.

Hårtork

Få tag i en prisvärd och effektiv hårtork. Vi har smarta hårtorkar som är perfekta för dig som vill torka håret snabbt och få det fluffigt och fylligt. Fixa frisyren på nolltid med en bra hårtork. Vi erbjuder dig dessutom hårtorkar med många olika inställningar och lägen.

Plattång

Skaffa dig en snygg och stilren plattång som är riktigt bra. En keramisk plattång är ett måste för den som vill ha rakt och snyggt hår. Detta är varför vi har sammanställt en hel avdelning just för dig som är på jakt efter en plattång. Våra produkter blir dessutom levererade till dig på nolltid.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter

Remington MyGroom R0050 rakapparatRemington MyGroom R0050 rakapparat
 • Priset!
 • -50 kr
Nätdriven (ej batteri) rakapparat från Remington med flexibla skärblad som anpassar sig efter ditt ansikte och ger dig en...
- Personvård
- Nätdriven rakapparat (ej batteri)
- Effektiv rakning
- Dubbelspåriga skärblad som anpassar sig
- Låg vikt och kompakt format
Rek: 399 kr
249 kr199 krVanligt pris-50 kr offPris
Nordic Home Värmare och kylare med virvelteknik för bättre luftflöde, 2000W, svartNordic Home Värmare och kylare med virvelteknik för bättre luftflöde, 2000W, svart
  NORDIC HOME HTR-520 fungerar både som värmare och kylare vilket gör den användbar året runt. HTR-520 använder en...
  - Personvård
  - Låg ljudnivå 34,7 dB
  - 2 värme- och fläktinställningar
  - Temperaturinställningsräckvidd: 18-30 °C
  - Överhettningsskydd
  Rek: 700 kr
  499 krPris