Filtrera med

Pris
2099 kr 12999 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Lenovo Thinkpad

Den kinesiska företaget Lenovo är världens största datortillverkare. Förutom datorer tillverkar Lenovo även servrar, lagringsenheter, skärmar och programvara. Lenovo är kända för att tillverka produkter av hög kvalitet och företaget har ett gott rykte. Lenovo Thinkpad är en prisbelönt dator med ergonomiska tangenter och praktiska multimediaknappar. Det gör Thinkpad till en praktisk och bekväm dator som passar utmärkt för långa arbetsdagar. Den första ThinkPad-datorn kom ut på marknaden redan 1992. Hos oss på Billig teknik hittar du ett stort utbud av Lenovo Thinkpad. Titta igenom vårt utbud och lägg en beställning!

Bärbar arbetsdator

Lenovo Thinkpad har framförallt blivit känd som en praktisk arbetsdator som även lämpar sig utmärkt för studier. Du som studerar på högskola eller yrkeshögskola kan ha mycket glädje och nytta av en Lenovo Thinkpad. Fundera gärna igenom vilka behov du har innan du beställer en dator. Behöver du en riktigt kraftfull dator är det kanske en stationär dator du behöver, till exempel om du ska spela mycket avancerade och krävande spel. Om du å andra sidan mest ska använda datorn för ordbehandling och för att surfa på internet så är en bärbar dator förmodligen det bästa alternativet. Lenovo Thinkpad finns i ett antal serier, namngivna efter några av alfabetets bokstäver: X, T, P, E, L och A. Gemensamt för dem alla är den höga prestandan, den snabba tekniken och den långa hållbarheten. En annan fördel med Thinkpad är att priset ofta är väldigt överkomligt jämfört med en del andra bärbara datorer med liknande prestanda.

Köp din nya Lenovo Thinkpad idag

Välkommen till oss på Billig teknik, vad roligt att du har hittat hit! Vi på Billig teknik är stolta och glada över att kunna erbjuda riktigt högkvalitativa datorer och tillbehör till bra priser. Tack vare att vi säljer begagnade bärbara datorer kan du göra riktiga fynd hos oss. Dessutom erbjuder vi snabba leveranser och låga fraktkostnader. Vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor om du har några. Så om du exempelvis letar efter en billig bärbar dator har du hittat helt rätt när du besöker oss på Billig teknik. Beställ en ny Lenovo Thinkpad från Billig teknik idag!
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 49 produkter