Filtrera med

Pris
599 kr 3899 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy är Samsungs flaggskepp när det gäller smartphones och surfplattor. Samsung Galaxy S är en linje med telefoner inom familjen Samsung Galaxy. Dessutom finns Samsung Galaxy S i ett antal modeller. Med Samsung Galaxy S får du en kraftfull och mångsidig Android-telefon med bra kamera. Titta igenom vårt utbud av Samsung Galaxy S idag och lägg en beställning!

En Android-telefon för dina behov

Samsung Galaxy S är en telefon från den stora tillverkaren Samsung. Samsung Galaxy har blivit en av de stora konkurrenterna till Apples iPhone. Och för dig som föredrar operativsystemet Android är det här verkligen en bra kandidat om du letar efter en flexibel och robust telefon. Samsung Galaxy S är en riktig storsäljare bland smartphones, som erbjuder en rejäl kamera med hög upplösning och många intressanta funktioner. Att du dessutom får tillgång till Samsungs bibliotek av egna appar gör telefonen extra intressant. Här finns bland annat det populära “Barnläget” som du kan slå på för att skydda ditt barns upplevelse av telefonen. Du styr enkelt vilka appar barnet får tillgång till och hur länge han eller hon får använda telefonen varje dag. Vad har du för behov när det gäller en ny smartphone? Fundera gärna på vad som är viktigast för dig, är det kameran? Operativsystemet? Batteritiden eller något helt annat? Det är dina unika behov som ska styra när du väljer telefon. Med Samsung Galaxy S kan du vara säker på att du får en robust telefon som är tillverkad för att hålla länge. Köp gärna ett mobilskal till telefonen så får den extra skydd om du skulle tappa den i marken. Läs på om de olika modellerna innan du gör ditt val.

Köp en ny Samsung Galaxy S

Vi på Billig teknik är glada över att just du har hittat hit! Titta gärna igenom vårt utbud av billig teknik idag. Vi erbjuder bland annat begagnade produkter till riktigt låga priser. Dessutom erbjuder vi blixtsnabba leveranser och en kunnig kundtjänst som gärna svarar på dina frågor. Bläddra gärna igenom vårt sortiment av Samsung Galaxy S och gör ett köp redan idag!
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 8 produkter

Samsung Galaxy S20 5G 128GB DS Cosmic Gray med 120 Hz skärm (beg)Samsung Galaxy S20 5G 128GB DS Cosmic Gray med 120 Hz skärm (beg)
  • Priset!
A
B
Begagnad med 1 års garanti! Samsung Galaxy S20 5G 128GB Cosmic Gray med fantastisk 120 Hz AMOLED-skärm på 6,2" och mycket...
- Samsung Galaxy S
- 6.2" 120 Hz AMOLED-skärm med HDR
- Åttakärnig processor
- 12 GB RAM-minne
- Med stöd för 5G
Nypris: 9 690 kr
3 499 krPris
Samsung Galaxy S10e 128GB Dual SIM Prism Black (beg med mycket repor skärm)Samsung Galaxy S10e 128GB Dual SIM Prism Black (beg med mycket repor skärm)
  • Priset!
  • Nyhet!
Begagnad med mycket repor skärm* och 1 års garanti! Den fantastiska Samsung Galaxy S10e Prism Black SM-G970F/DS som har en...
- Samsung Galaxy S
- 6 GB RAM + 128 GB lagring
- 5.8-tums super AMOLED-skärm
- Dubbelkamera med 16 + 12 MP
- Svart
Nypris: 6 000 kr
1 499 krPris