Filtrera med

Pris
19 kr 479 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Köpa USB-kabel och USB-hubb

För inte så många år sedan var faktiskt USB-kabel och USB-hubb helt okända begrepp. Och tillhör man generationen av tidiga datoranvändare så hade man hunnit vänja sig med uttryck så som serie- och parallellport. Vilket även var ganska otympliga historier. Vad som var unikt i och med lansering av USB var att denna sortens enheter gick att ansluta när som helst och att hårdvaran aktiverades direkt. Plug and play blev helt enkelt ett välkänt begrepp. Dessa dagar är nog USB-kabel och USB-hubb så självklara begrepp att man inte ens reflekterar över hur praktisk lösningen faktiskt är. Men det fanns trots allt en tid innan.

Mini USB-kabel och micro USB-kabel

Mini USB-kabel och micro USB-kabel är två av flera USB-lösningar. Ett bekymmer är att det har dykt upp så pass många olika anslutningar att det kan vara svårt att särskilja mellan dem och hålla reda på alla olika alternativ. Men Mini USB-kabel och micro USB-kabel är i dagsläget de mest vanligt förekommande anslutningarna.

USB-adapter

Det finns många olika sorters USB-adapter. Har man en mobiltelefon kan det vara väldigt viktigt med en OTG då det möjliggör att man ansluter USB-minnen, tangentbord och övrigt till mobiltelefonen. Andra USB-adapter möjliggör att man använder särskild extern hårdvara med sin dator. Att alltid ha tillgång till rätt sorts USB-adapter är på så sätt inte bara behändigt, utan även en nödvändighet för att bibehålla sin produktivitet.

USB-hubb för flerkoppling

En USB-hubb är på många sätt avgörande för effektivitet. Särskilt om man arbetar mycket vid en laptop. Att kunna koppla all extern hårdvara, så som tangentbord och mus, till en enskild anslutningspunkt och sedan koppla den vidare till laptoppen gör att man mycket enklare och mer effektivt kan koppla bort och bli helt stationär. Därför kan det vara väldigt viktigt att ha en USB-hubb tillgänglig på skrivbordet.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 36 produkter

USB till serieport-adapter (RS-232) med USB förlängningssladd 1.5 meter
  USB-adapter för att konvertera USB-A till serieport (RS-232) med en USB-förlängningssladd på 1.5 meter om det skulle...
  - USB-kablar & USB-hubb
  - Automatisk handskakning
  - Ingen separat strömförsörjning krävs
  - Stödjer Windows Vista/7/8/8.1/10/11 och Mac
  Rek: 200 kr
  149 krPris