Filtrera med

Pris
29 kr 199 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Skruvmejslar och mejselset

Att ha bra skruvmejslar i din verktygslåda är en grundläggande del. Och skruvmejslar kan verkligen komma till nytta i en mängd olika situationer. För att du ska kunna ha dom nödvändiga skruvmejslarna har vi ett brett sortiment av olika modeller så att du kan ha rätt modell för varje situation. 

Universal skruvmejsel

En universal skruvmejsel kan hjälpa dig i många olika situationer utan att du behöver ha fler olika mejslar. Den har istället många olika bits som gör det möjligt att lösa de flesta behov. Det är en perfekt skruvmejsel för enklare reparationer eller montage, och ett måste för varje verktygslåda. 

Skruvmejselsats för smartphone

Om du vill reparera eller göra små förbättringar på din telefon så har vi bra verktygssatser som kan göra det enklare. Med specialdesignade skruvmejslar som passar just för iPhone eller Android kan du byta ut en trasig skärm eller någon annan komponent. 

Verktygssats för flera behov

Om du behöver en bredare uppsättning av verktyg kan du också hitta mer kompletta verktygssatser som är anpassade för flera olika användningsområden. Dessa satser innehåller många olika skruvmejslar och bitsar och ger därför hemmafixaren en bra hjälp för att lyckas med olika projekt. Det är perfekt om du ska skruva ihop en möbel eller skruva upp en hylla, eftersom du kan hitta det du behöver i detta kitt. 

Skruvmejslar för eljobb

Vid enklare eljobb hemma är det bra att ha isolerade skruvmejslar som undviker att du kan få en stöt. Säkerheten är alltid väldigt viktigt, och ännu mer när det handlar om elektricitet eftersom det är farligt. Dessa skruvmejslar är ett självklart val om du ska göra små och enkla förändringar i hemmet. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 10 produkter

Verktygssats med 8 delar för iPhone och Android
  • Priset!
Kit i 8 delar med skruvmejslar och andra verktyg för att exempelvis byta skärm eller batteri i iPhone eller andra...
- Skruvmejsel & mejselset
- 8 delar med skruvmejslar och andra verktyg
- Passar iPhones samt många Android-telefoner
- Använd t.ex. för lagning, byte av skärm och batteri
- Kommer i ett kit
Rek: 80 kr
29 krPris