Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Köpa projektor

Att köpa projektor är inte längre ett livsavgörande beslut. Borta är tiden då projektorer var extremt dyra och av varierad kvalitet. Dessa dagar går det helt klart att köpa projektor för en överkomlig summa och samtidigt få en produkt som klarar höga upplösningar och har många praktiska funktioner. Välj mellan allt mellan LCD-, DSP- och HD-projektorer. Hos oss finns något för alla behov och önskemål.

Hemmabio projektor

Med en hemmabio projektor kan du se filmer på en avsevärt mycket större yta, en riktig biokänsla helt enkelt. Om du reflekterar kring hur filmer uppleves som bäst, kommer du ganska snart fram till att en stor skärm ett givet svar. En hemmabio projektor är en viktig del i nyckel att få den riktiga bioupplevelsen i det egna hemmets komfort. Oavsett om du tittar för dig själv eller med familj och vänner så tar en projektor filmerna till helt nya höjder.

HD projektor

En HD projektor är ett viktigt alternativ om du planerar att koppla projektorn till en digitalbox eller spelenhet. Anledningen är att dessa projektorer klarar av att visa i samma högupplösta format som modern elektronik ofta använder sig utav. Och då HD-upplösning blir vanligare kan det snart vara så att det mer eller mindre blir ett måste att även projektor, TV och bildskärm klarar dessa upplösningar. Utöver detta så är en HD projektor helt klart ett framtidssäkert alternativ.

LCD projektor

Vid sidan av DLP så är LCD projektor förmodligen de mest vanligt förekommande. Med denna teknik belyses en yta, som sedan fördelas i färgerna röd, grön och blå, vilka därefter projiceras på duken för att visa bilderna med rätt färgsättning. Denna teknik är känd för att ge väldigt klara färger och tydligt ljud. En LCD projektor ger ett resultat som påminner om en traditionell datorskärm. Uppskattar man denna sortens kvalitet på bildytan så är dessa helt klart ett bra val.


Underkategorier

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!