Filtrera med

Pris
29 kr 39 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Köpa nätverkskabel

En klassisk nätverkskabel kanske inte verkar vara så nödvändig dessa dagar. Men ska vi vara helt ärliga så har den faktiskt fått ett ganska oförtjänt rykte när den positionerats bredvid trådlösa lösningar. Dessa två tekniker fyller faktiskt väldigt olika funktioner. Faktum är att en nätverkskabel förmodligen är mer nödvändig än någonsin. En nätverkskabel är ett perfekt sätt att säkerställa höghastighetsöverföring över långa avstånd. Där trådlösa nätverk går bet så bibehåller kabeln hastighet. Och kabeldragning är inte längre ett bekymmer.

Nätverkskabel 10m

En nätverkskabel 10m ger perfekt och problemfri hastighet för dataöverföring. I en tid då högupplöst ljud- och bild har blivit norm så vore det olämpligt att låta överföringslösningar begränsa hastigheten. Med en nätverkskabel 10m är du garanterat bibehållen kvalitativ överföring av data. Dagens praktiska lösningar garanterar enkelhet i såväl dragning som skarvning.

Nätverkskabel 20m

Precis som vid kortare avstånd så kommer en nätverkskabel 20m inte att uppvisa någon som helst störning i överföringshastighet. I en tid då fiberanslutning blivit allt mer vanligt kan det vara fördelaktigt att investera i kabeldragning även inne i byggnaden. Med nätverkskabel 20m får du definitivt en lösning som garanterar hög hastighet över långa avstånd. Slipp problem med anslutning eller bekymmersamma tapp i latens och stabilitet.

Koppla och skarva nätverkskabel

En stor fördel är att det går att skarva nätverkskabel. Den går att göra i princip hur lång som helst. I jämförelse med routrar, trådlös överföring och liknande tekniska lösningar, kan man på ett enkelt sätt få väldigt stabil höghastighetsöverföring över långa avstånd, till en väldigt låg kostnad. Och risken för störningar blir minimal. Att skarva nätverkskabel kräver faktiskt inte ens ett verktyg för kabeldragning utan det räcker med ett praktiskt skarvdon (se produkt ovan). Fäst bara kablarna i varsin ända och sedan är det klart. Sedan har du lyckats skarva nätverkskabel. Därefter har du höghastighetsöverföring hela vägen.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 5 produkter