Hur vi processar begagnade produkter

Fördelar med begagnat

Det finns flera fördelar med att köpa begagnade datorer och annat IT-utrustning från oss på BilligTeknik. Vi granskar produkterna innan försäljning och lämnar garanti för att man som köpare ska känna sig trygg. Utöver det gör man en otrolig miljöinsats när man köper en begagnad produkt istället för ny. Vi tycker att alla som handlar begagnat är miljöhjältar, bli en hjälte du också!

Begagnade produkter med garanti

Vill du ha den absolut bästa och mest högpresterande tekniken? Då vet du säkert mycket väl vad det kan kosta. Hos oss på BilligTeknik kan du hitta premiumprodukter till riktigt låga priser. Hur är det möjligt? Jo, vi erbjuder nämligen begagnade datorer och tillbehör inom IT-området. Du hittar även andra produkter som begagnade mobiler,surfplattor och TV-apparater. Vi delar in våra begagnade produkter i olika klasser beroende på skick. På det sättet kan du enkelt i förväg veta vad du kan förvänta dig av produkten. Och självklart med garantier så att du kan känna dig säker på köpet.

Bergstoppar

En insats för miljön

Att köpa begagnat är ett bra sätt att göra en insats för miljön. Jordens resurser är begränsade och vi vet alla allt för väl att de rika delarna av världen förbrukar mer resurser än vad som är hållbart i längden. Att hela tiden producera nya produkter som slits och slängs med korta intervaller är förödande för vår planet. Genom att handla begagnat kan du som enskild person eller företag göra en stor skillnad. Att återanvända teknik istället för att köpa nytt är ett utmärkt sätt att bidra till ett mer hållbart samhälle.

Maila oss gärna på kundservice@billigteknik.se
Eller ring oss på 0774 43 33 34

Kontakta oss