Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

3,5” extern hårddisk

En stor, snabb och gedigen extern hårddisk är något som alla behöver. När program blir allt större och man samlar på sig allt mer filer - från alla högupplösta bilder man vill spara till det där favoritalbumet i FLAC-format, eller varför inte den där blockbusterfilmen i 4K - så kan vi erbjuda kompetenta, moderna lagringslösningar för den som vill ta steget till en extern hårddisk.

Snabba externa hårddiskar

Förr i tiden så var externa hårddiskar ofta långsamma, ömtåliga, och med begränsade lagringsmöjligheter. Det är inte längre fallet - idag så erbjuds majoriteten av alla externa hårddiskar med blixtsnabb USB 3.0-anslutning, vilket innebär att du kan föra över stora mängder av information (5 Gbps) på ett ögonblick. Detta innebär att du kan ha ett stort bibliotek av filmer, bilder, musik, program eller filer tillgängligt på några sekunder.

Billiga externa hårddiskar

Idag så har billiga externa hårddiskar blivit bra, och bra externa hårddiskar har blivit billiga. Genom att vi är en onlinebaserad återförsäljare så kan vi dessutom erbjuda dig externa hårddiskar som är så billiga som möjligt, eftersom vi inte behöver lägga till en marginal för hyra eller affärspersonal. Du är dessutom alltid säker när du handlar från oss, genom trygg e-handel.

6 TB extern hårddisk

Vi kan erbjuda många olika storlekar av externa hårddiskar, med något från allt från den som bara vill avlasta sin dator, till den som behöver fullkomligt massiva lagringsmöjligheter. Med hårddiskar och lagringsalternativ upp till enorma 6 TB så kan vi tillgodose ett konkurrenskraftig utbud som passar alla.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!