Filtrera med

Pris
199 kr 14999 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Apple

Det finns ingen annan tillverkare som erbjuder ett så brett ekosystem som Apple. Av Apple kan du förvänta dig finslipade produkter med premiumkänsla och snygg design dessutom som fungerar sömlöst ihop. Du får även tillgång till många olika tjänster som förhöjer din användarupplevelse, såsom iMessage, iCloud, App Store, FaceTime och Apple Pay. Oavsett om du är ute efter en iPhone, iPad, eller iPod så finns det en iOS-enhet som passar dig. För träningsfantasten så finns det Apple Watch, så att du enkelt kan synka dina träningsresultat till mobilen. En Apple TV är även ett grymt alternativ för den som hellre sitter i soffan och kollar serier eller film. Den som istället är ute efter en macOS-enhet kan välja mellan MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, liksom Mac Mini, iMac, iMac Pro och Mac Pro.

Apple-enheter med iOS

Varje iPhone, iPad och modern iPod kommer med operativsystemet iOS. iOS är känt för att vara användarvänligt, stilrent och snabbt, och ger dig tillgång till tiotusentals appar genom App Store. Det innebär att du även kan använda dig av iCloud för att få tillgång till filer du har på andra Apple-enheter, ringa högupplösta video- eller röstsamtal genom FaceTime, och med iMessage så kan du smidigt skicka meddelanden till alla andra som har en iOS-enhet. Om din bank stödjer det så kan du även använda dig av Apple Pay för att betala i butik med hjälp av NFC. Det finns även ett brett utbud av både spel och produktivitetsappar som är skräddarsydda för iOS, vilket gör det till ett mycket mångsidigt operativsystem. Dessutom så kan du med iOS enkelt ta över dokument, hemsidor, eller böcker som du öppnat på din macOS-dator, genom funktionerna Handoff och Continuity.

Apple-dator med macOS

Apples operativsystem för datorer, macOS (tidigare känt som OS X) följer samma linje som iOS då det är lättanvänt, elegant och optimerat för Apples datorer. Detta operativsystem kommer dock med riktigt kraftfulla och mångsidiga funktioner, och passar bra för den som ofta ägnar sig åt bild-, ljud- eller videoredigering. Med macOS så får du även både prestanda och lång batteritid, vilket Apple kan leverera då de bygger sin egen både hård- och mjukvara. macOS kommer därtill med många olika funktioner som gör att dessa datorer fungerar utmärkt ihop med en iPhone eller andra iOS-enheter. Det märks tydligt att macOS är ämnat för produktivitet, då många professionella program såsom Final Cut Pro X, Logic Pro X och Aperture är speciellt framtagna för macOS. Om iOS är utvecklat för att ge dig ett portabelt, lättanvänt operativsystem så kommer macOS med ordentligt mycket mer funktionalitet. Med varje Apple-dator med macOS så får du dessutom med gratisversioner av Pages, Numbers och Keynote, så att du är redo för studier, arbete och allt däremellan.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 142 produkter