Filtrera med

Pris
29 kr 179 kr
Skick:
mer... färre
Färg
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Universalcovers til tablets 7-10 tommer

Et universalcover passer til de fleste tablets. Der er covers fra 7 til 10 tommer i forskellige farver, materialer og udformninger. Et cover til din tablet er et must, hvis du vil beskytte den fra at gå i stykker. Det er en billig investering at købe et universalcover til din tablet, da det beskytter dit dyrbare produkt fra stød og ridser.

Fodral surfplatta barn

Söker du ett fodral surfplatta barn? Idag är surfplattor de naturliga leksakerna och hjälpmedlen i ett hem. Ditt barn kan se på TV och spela interaktiva spel, medan du gör annat. Men små barn har även små fingrar och för ett barn kan en surfplatta vara tung. De riskerar därför att tappa den, så ett fodral surfplatta barn är värt att investera i. Vi har ett särskilt barnvänligt fodral i vårt produktutbud – ett fint skal som garanterat gör ditt barn glad.

Surfplatta fodral 7 tum

Surfplatta fodral 7 tum är ett av standardmåtten för denna typ av produkt. En 7 tums enhet är en ganska liten surfplatta som är vanlig till barn. Hos oss finns skal och universal fodral till alla typer av märken. Är du i behov av ett surfplatta fodral 7 tum, har vi garanterat en bra produkt för dig! Se till att skydda din surfplatta med ett stöttåligt skydd.

Surfplatta fodral 10 tum

Surfplatta fodral 10 tum är även det ett vanligt mått som efterfrågas då det är ett av standardmåtten. Vi erbjuder universal fodral för surfplatta. Många av fodralen är av vik-variant som gör att de kan stå i tre olika positioner. Det är perfekt när du vill titta på skärmen utan att hålla i den eller om du vill koppla på ett separat tangentbord. Hitta ett surfplatta fodral 10 tum hos oss idag!
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter