Filtrera med

Pris
69 kr 149 kr
Skick:
mer... färre
Färg
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Fodral till ipad Mini

Fodral till ipad Mini är nog särledes viktigt. Inte så mycket för att själva enheten är särskilt unik när det kommer till det elektroniska. Men formfaktorn är i sig väldigt unik. När ipad mini lanserades var den den den absolut minsta ipad som kommit. Och den blev extremt populär. Därför visade det sig snabbt att folk hade med sig dem överallt. Därför är fodral till ipad Mini extra viktigt.

ipad Mini fodral barn

På grund av den praktiska storleken har ipad Mini blivit extremt populär hos barn. Speciellt då det på senaste tiden har kommit en väldigt stor mängd pedagogiska och lärorika appar. Och för barn kan det vara svårt att hantera storleken på en traditionell ipad. Då är det såklart extra viktigt att ha ett ipad Mini fodral som ger tillräckligt mycket skydd.

ipad Mini 2 fodral

Precis som med fodral till föregångaren är det viktigt att ha ett ipad Mini 2 fodral. Denna enhet har haft en intressant utveckling då den var tänkt att efterflöjas av ipad Mini 3. Men trean drogs tillbaka från marknaden då den inte ansågs tillräckligt unik. Den var helt enkelt för snarlik. Men även om man har en ipad mini 3 så fungerar det precis lika bra med ett ipad mini 2 fodral.

ipad Mini 4 fodral

Har man den senaste versionen av dessa enheter lämpar det sig såklart med ett ipad mini 4 fodral. Ipad mini 4 kombinerade allt positivt med de tidigare versionerna och blandade det med bättre skräm och snabbare processor. Att skydda sin enhet med ett ipad Mini 4 fodral faller sig därför naturligt. Och då det har blivit oklart huruvida det kommer en ny generation av ipad Mini ligger det i ens eget intresse att vara så försiktig som möjligt med den enhet man faktiskt har.
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 4 produkter

Champion Tri-Fold Case fodral med ställ till iPad Mini 5 (2019)Champion Tri-Fold Case fodral med ställ till iPad Mini 5 (2019)
  Skyddande smart fodral till iPad mini 5 (2019) som kan vikas så att det även fungerar som ett ställ. Har magnetlåsning som...
  - iPad Mini
  - Skydd mot repor
  - Väcker och släcker paddan automatiskt
  - Full tillgång till alla knappar och funktioner
  - Passar iPad Mini 5 (2019)
  Rek: 200 kr
  99 krPris