Filtrera med

Pris
1399 kr 1999 kr
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Filter

Windows-surfplatta

Den som vill kunna vara produktiv med sin surfplatta bör då köpa en Windows-surfplatta. Vare sig du köper en Microsoft Surface-surfplatta eller en surfplatta från någon annan tillverkare så kan du känna dig säker i vetskapen av att du får tillgång till den fulla Windows-upplevelsen. Detta innebär att du kan få precis lika mycket gjort med din surfplatta som du hade kunnat få med din laptop eller stationära dator.

Billig Windows-surfplatta

När du köper en billig Windows-surfplatta så får du tillgång till en riktigt produktivitetsmaskin till en ringa peng. Använd dig av kraftfulla Windows-appar med samma enhet som du strömmar film från förslagsvis Netflix. En billig Windows-surfplatta är en garanti för att du ska kunna göra både och med samma enhet. Slå till på en Windows-surfplatta redan idag!

Lenovo ThinkPad 10

En av de mest populära Windows-surfplattorna är Lenovo ThinkPad 10. Denna enhet ger dig både en högupplöst skärm på 10,1 tum, liksom 2 GB RAM-minne och Windows 10. Köp en Lenovo ThinkPad hos BilligTeknik för att kunna uppleva livet med en Windows-surfplatta på egen hand. Hitta en begagnad Windows-surfplatta i vårt breda sortiment för en ännu bättre deal!

Bra Windows-surfplatta

Att välja en Windows-maskin kan vara en djungel för den oinsatte. I denna avdelningen så kommer du dock kunna hitta en riktigt bra Windows-surfplatta, då vi på BilligTeknik noggrant har valt ut riktigt kompetenta plattor. På så vis behöver inte du bekymra dig om huruvida den surfplattan du väljer är ett bra val eller inte. I vårt sortiment så hittar du många olika bra surfplattor från Windows!
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter