Filtrera med

Skärmstorlek
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Operativsystem
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Windows-surfplatta

Den som vill kunna vara produktiv med sin surfplatta bör då köpa en Windows-surfplatta. Vare sig du köper en Microsoft Surface-surfplatta eller en surfplatta från någon annan tillverkare så kan du känna dig säker i vetskapen av att du får tillgång till den fulla Windows-upplevelsen. Detta innebär att du kan få precis lika mycket gjort med din surfplatta som du hade kunnat få med din laptop eller stationära dator.

Billig Windows-surfplatta

När du köper en billig Windows-surfplatta så får du tillgång till en riktigt produktivitetsmaskin till en ringa peng. Använd dig av kraftfulla Windows-appar med samma enhet som du strömmar film från förslagsvis Netflix. En billig Windows-surfplatta är en garanti för att du ska kunna göra både och med samma enhet. Slå till på en Windows-surfplatta redan idag!

Lenovo ThinkPad 10

En av de mest populära Windows-surfplattorna är Lenovo ThinkPad 10. Denna enhet ger dig både en högupplöst skärm på 10,1 tum, liksom 2 GB RAM-minne och Windows 10. Köp en Lenovo ThinkPad hos BilligTeknik för att kunna uppleva livet med en Windows-surfplatta på egen hand. Hitta en begagnad Windows-surfplatta i vårt breda sortiment för en ännu bättre deal!

Bra Windows-surfplatta

Att välja en Windows-maskin kan vara en djungel för den oinsatte. I denna avdelningen så kommer du dock kunna hitta en riktigt bra Windows-surfplatta, då vi på BilligTeknik noggrant har valt ut riktigt kompetenta plattor. På så vis behöver inte du bekymra dig om huruvida den surfplattan du väljer är ett bra val eller inte. I vårt sortiment så hittar du många olika bra surfplattor från Windows!


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!