Filtrera med

Pris
299 kr 699 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Blender & mixer

Kaffebryggare, mikrovågsugn, brödrost, våffeljärn, och stavmixer – i vårt stora sortiment hittar du de billigaste mixrarna och blender för ditt kök. Vi har billiga köksredskap som passar alla behov. Du kan även jämföra våra produkter för att t.ex. hitta den bästa elvispen eller den bästa brödrosten för ditt kök. Coola elvispar, snabba äggkokare, chokladsmältare och smarta smörgåsgrillar – hos oss finns allt!

Trådlös stavmixer

Vi har många olika köksredskap som kan underlätta det mesta. En av de mest praktiska är dock en trådlös stavmixer. Med denna kan du mixa det allra mesta direkt i kastrullen, utan att behöva leta efter ett eluttag eller hålla på och krångla med sladdar. Unna dig själv en stavmixer redan idag!

Blender

I denna avdelningen har vi många olika blenders och mixers, så att du kan strimla all din mat på ett ögonblick. Släng ner några deciliter frusna bär och frukt så kan du få en hälsosam smoothie - eller strimla grönsakerna till din matlagning så att du slipper stå och skära.

Billig blender och mixer

Alla de blenders och mixers vi har i vårt sortiment är riktigt billiga, då det är vårt ledmotiv att kunna erbjuda bra produkter till låga priser. Detta är möjligt då vi är en online-baserad återförsäljare, och har inga dyra fysiska butiker. På så vis kan vi ha lägre marginaler än våra konkurrenter.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 6 produkter

Alpina Stavmixer Set 250W (vit)Alpina Stavmixer Set 250W (vit)
  Mångsidigt mixer set från Alpina, vispa, hacka eller mixa med de olika tillbehören. Kommer med tillbehör som visp och...
  - Blender & mixer
  - 250W Effekt
  - Mixa, Hacka och Vispa
  - 350ml skål med hackfunktion
  - Färg: vit
  Rek: 500 kr
  429 krPris
  Alpina Blender 1.5 liter 400WAlpina Blender 1.5 liter 400W
   Snygg och enkel blender från Alpina med två hastigheter och turbofunktion. Finns i flera färger! (Svart/Vit)
   - Blender & mixer
   - 400W Effekt
   - 2 hastigheter och Turbofunktion
   - 1.5 liter glaskanna
   - Fyra blad i rostfritt stål
   Rek: 400 kr
   349 krPris