Filtrera med

Pris
79 kr 1799 kr
Skick:
mer... färre
Skärmstorlek
mer... färre
Färg
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Operativsystem
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Billiga smartphones

Nu för tiden finns det väldigt stora möjligheter att hitta billiga smartphones som tillika är väldigt funktionella och användbara. Oavsett dina preferenser så kan du här hitta ett stort utbud från kända märken så som Lenovo, Huawei, Motorola, Sony, HTC och många fler. Gör inte misstaget att anta att billiga smartphones är sämre än några andra. Priset reflekterar endast vad du betalar. Inte vad du faktiskt får.
Här hittar du smartphones och andra mobiltelefoner från HTC, Sony, Huawei, Motorola, Nokia och många av de övriga välkända märkena. Letar du efter en billig smartphone med Android så har du verkligen kommit rätt.

HTC mobil

En HTC mobil var under lång tid ett givet inslag i den medvetne amerikanens arsenal. Även om dessa mobiltelefoner inte längre är lika populära som förut så har de flesta HTC modeller ändå väldigt mycket att erbjuda. Med flerkärniga processorer, stöd för 4G och högupplösta kameror så är det svårt att hamna fel med en HTC mobil.

Sony mobiltelefon

För svenskar var en Sony mobiltelefon mer eller mindre standard fram tills dess att Samsung och Apple gjorde inträde på marknaden. Många av oss har minnen av ett flertal Sony Xperia-modeller. Mobiltelefoner från Sony är unika i den utsträckning att de har väldigt högupplösta kameror. Detta har såklart att göra med Sonys nära samarbete och andelsägande i ett flertal kameraföretag. Därför blev Sony Xperia något utav den moderna tidens kameramobil. Även fast de inte är branschledande längre så fortsätter de att vara tekniskt innovativa och sätta standarden för inte minst kameramobiler. Skaffa en Sony mobiltelefon och var säker på att du får beprövad ny teknik.

Mobiltelefon för äldre

En mobiltelefon för äldre har fördelen att vara utrustad med lite mer tydliga knappar. Dessa har även kommit att kallas för seniormobiler. Ofta har denna sortens mobiltelefoner nedprioriterat de tekniska inslagen till förmån för praktikalitet. Därför har seniormobiler i de flesta fall större knappar, skärm som prioriterar tydlighet och läslighet och även en ganska omfattande batteritid. Har du äldre släktingar som du bryr dig om? Låt dem inte vara utan en mobiltelefon som är pålitlig - köp en anpassad mobiltelefon för äldre.


Underkategorier
Se vänstar kolumnen

Det finns nu 12 produkter