Filtrera med

Pris
79 kr 139 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Digital bagagevåg

En bra bagagevåg är ett enkelt sätt att packa rätt för din resa och undvika onödig och dyr övervikt på flyget. Hos oss kan du köpa en digital bagagevåg som passar dina behov och gör det enkelt att väga din väska innan du flyger iväg. En exakt och bra bagagevåg hjälper dig att hålla dig inom flygbolagens viktgränser och undvika extra avgifter för övervikt. 

Välj rätt bagagevåg för din resa

Att välja en bra bagagevåg som du kan ta med dig på resan är också viktigt. Den ska vara smidig och lätt men ändå exakt för att ge dig en exakt vikt. På det sättet kan du också väga väskan innan du flyger hem, och veta att alla dom där souvenirerna inte kommer ge dig övervikt. Vi har modeller som passar alla olika behov, från enklare varianter till mer avancerade.

Enkel och noggrann vägning

Med en digital bagagevåg blir det enkelt att få en exakt vikt på din väska. Den har en tydlig digital skärm som gör det enkelt att läsa av även om du kanske känner dig stressad för resan. Du slipper också köra med det gamla knepet att använda badrumsvågen genom att först väga dig själv, och sen väga dig med väskan. Med en bagagevåg är det enkelt, du lyfter bara väskan med din nya våg och får den exakta vikten. 

Digital bagagevåg med smarta funktioner

En smart bagagevåg erbjuder också viktiga extra funktioner. För att spara på batteriet stänger den av sig själv, och för att du ska kunna se vikten rätt kan du låsa viktresultatet på displayen. Den är också liten och kompakt för att kunna få plats i din väska utan att ta upp plats. 


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 3 produkter