Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Laptop batteri - datorbatteri

Letar du efter ett nytt laptop batteri? Då har du kommit rätt! Vi har flera modeller av datorbatteri till de flesta märkena av bärbara datorer. Ditt laptop batteri kan faktiskt behöva bytas med jämna mellanrum. Idag är det inte ovanligt att datorn står på dygnet runt och därmed blir batteriet utslitet tidigare än förut. Överhettning är en vanlig orsak till att din bärbara dator stängs av. Oftast brukar det gå att starta om datorn igen efter att den vilat lite. Ibland dör dock ett laptop batteri helt och hållet, då behöver de bytas ut. Vi erbjuder flera alternativ för olika typer av laptops.

Laptop batteri laddar inte

Ditt laptop batteri laddar inte – vad gör du? Att ditt datorbatteri inte laddar kan bero på flera olika anledningar. Felet kan ligga i själva laddningssladden (som kan ha gått sönder), felet kan bero på något inne i datorn, men det mest troliga är att ditt laptop batteri gett upp. Att stå utan batteri är inte roligt, du missar viktiga timmar av arbete eller fritid framför datorn. Se till att byta ut ditt laptop batteri så fort som möjligt.

Billiga laptop batterier

Hos oss hittar du billiga laptop batterier. Att ha en dator som inte startar beror ofta på problem med batteriet. Det kan vara så att din datorladdare är glapp och behöver bytas, men det kan lika gärna vara så att ditt datorbatteri är anledningen till att din bärbara dator inte startar. Köp billiga laptop batterier hos oss och ersätt ditt batteri om det inte fungerar eller när det har börjat krångla.

Macbook Pro och Macbook Air batteri

Söker du ett Macbook Pro batteri eller kanske ett Macbook Air batteri? Apples datorer är kända för att vara av god kvalitet och att hålla länge. Tyvärr kan det vara så att datorbatteriet är det första att ge upp. Detta beror på att datorn står på dygnet runt och att batteriet lätt blir utslitet, precis som i iphones. Se till att köpa ett nytt Macbook Pro batteri eller ett Macbook Air batteri om ditt gamla laptop batteri gett upp.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!