Filtrera med

Pris
159 kr 299 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
mer... färre
mer... färre
mer... färre
Filter

Dryckestillbehör och dryckeskylare

Ett dryckes tillbehör kan vara det som avgör en härlig sensommarkväll som exempelvis en dryckeskylare är något utav den moderna världens under. På ett snabbt och enkelt sätt ger de dryckerna den perfekta serveringstemperaturen. Eftersom de är fristående från hushållets primära kyl kan de så klart användas under perioder då behovet helt enkelt uppstår. Därför är de väldigt resurseffektiva och praktiska. De kan både bli ett välbehövligt inslag i din inredning och en praktisk hushållsapparat. Köp en kylare som matchar din inredningsstil och du får såväl ett funktionellt som ett estetiskt komplement. Eftersom de smälter in med befintlig inredning så är det svårt att gå fel med en kvalitativ dryckeskylare.

Vinkylare

Vinkylare har den stora fördelen att de verkligen kyler vinet till exakt den temperatur som krävs för optimal servering. Då de är väldigt resurseffektiva och fristående så kan man, som exempel, använda dem enbart då man planerar att ha bjudningar eller vill ha en trevlig kväll med nära vänner och vin. En annan fördel med dem är att de förlänger vinets hållbarhet och säkerställer att det är precis lika välsmakande oavsett när man bestämmer sig för att öppna flaskan. Därför är en vinkylare helt enkelt ett perfekt komplement till din befintliga utrustning.

Ölkylare

Även om det i viss utsträckning är kulturellt huruvida man föredrar kall eller mer ljummen öl så är vi svenskar verkligen trogna när det kommer till ölkylare och kyld öl. Med en ölkylare så kan man vara riktigt säker på att alltid ha tillgång till kall och välsmakande öl. Intressant nog så kräver olika drycker olika sorters temperaturer. Men med hjälp av en dedikerad kylare kan man verkligen vara säker på att få en riktigt väl kyld öl. Oavsett om du gillar ljusa brygder eller en mörk lager så kommer en ölkylare att vara en trogen vän under såväl varma sommarkvällar som mörka och vintriga hemmakvällar.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 2 produkter

Elektrisk Vinöppnare från ChampionElektrisk Vinöppnare från Champion
  Med Champions elektriska vinöppnare i rostfritt stål öppnar du snabbt och enkelt din vinflaska utan minsta bekymmer!...
  - Drycktillbehör
  - Öppna vinet snabbt och enkelt
  - Ingen risk för kork i flaskan
  - Tillverkad i rostfritt stål
  - Drivs av fyra AA-batterier
  Rek: 299 kr
  299 krPris
  Vattenfilterkanna 2.4 liter inkl 2 filter
   Filterkanna som rymmer totalt 2.4 liter vatten (varav 1.5 liter filtrerat) och alltid låter dig ha tillgång till rent,...
   - Drycktillbehör
   - Filter för godare vatten
   - Filtrerar bort tungmetaller och dålig smak
   - Två filter medföljer
   - Rymmer 1.5 liter filtrerat vatten
   Rek: 160 kr
   159 krPris