Filtrera med

Pris
19 kr 499 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Lampor

Få tag i all typ av belysning du rimligtvis kan önska dig. Vi har allt från cykellampor till kraftfulla LED-baserade flodljus som kan förvandla natt till dag. Vi har effektiva ficklampor, liksom utomhusbelysning som drivs av solen. Få en lysande idé och inhandla en bra, billig lampa från oss!

Flodljus

Varde ljus! LED-baserade flodljus används ofta vid ombyggnationer eller projekt utomhus, och deras kraftfulla belysning gör att man kan se allt. Vi erbjuder flodljus med upp till 30 Watts effekt. Se till att välja och vraka bland vårt breda utbud av flodljus för att hitta något som passar dig.

LED-ficklampa

Trots att de flesta idag har en ficklampa i sin telefon så kan detta inte ersätta en dedikerad LED-ficklampa. Detta är varför vi erbjuder riktiga, stöttåliga ficklampor som du kan ha med dig ute i regnet, leran och som lyser upp ordentligt i mörkret. Skaffa en billig ficklampa redan idag.

Cykellampa

Se till att hålla dig säker i mörkret och trafiken med billiga, bra cykellampor som visar var du är. Välj mellan olika inställningar, såsom exempelvis pulserande ljus eller blinkande ljus, för att garantera att du kommer synas i trafiken och mörkret. Håll dig själv säker med en av våra löjligt billiga och bra cykellampor!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 63 produkter

Goobay trådlös julgransbelysning med 10st LED-lamporGoobay trådlös julgransbelysning med 10st LED-lampor
  • -130 kr
Goobay trådlös julgransbelysning med LED-lampor! 10st ljus som kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Två olika...
- Belysning
- 10 individuella trådlösa julgransljus
- Styr ljusen med fjärrkontrollen
- Två olika ljusinställningar
- Fem olika ljusnivåer
Rek: 300 kr
199 kr69 krVanligt pris-130 kr offPris
Goobay LED ljusslinga med Renmotiv för inomhusbruk 1,3m 10st LED och timerfunktionGoobay LED ljusslinga med Renmotiv för inomhusbruk 1,3m 10st LED och timerfunktion
  • -30 kr
GOOBAY Ljusslinga med ren-motiv och en längd om 1,3m meter med 10st LED lampor! Förgyll din bostad! IP20 klassad...
- Belysning
- 1.3 meters ljusslinga
- Varmvit LED
- 10 000 timmars livslängd för LED-lampan
- Med inbyggd timer
Rek: 99 kr
69 kr39 krVanligt pris-30 kr offPris