Filtrera med

Pris
25 kr 999 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Filter

Lampor

Få tag i all typ av belysning du rimligtvis kan önska dig. Vi har allt från cykellampor till kraftfulla LED-baserade flodljus som kan förvandla natt till dag. Vi har effektiva ficklampor, liksom utomhusbelysning som drivs av solen. Få en lysande idé och inhandla en bra, billig lampa från oss!

Flodljus

Varde ljus! LED-baserade flodljus används ofta vid ombyggnationer eller projekt utomhus, och deras kraftfulla belysning gör att man kan se allt. Vi erbjuder flodljus med upp till 30 Watts effekt. Se till att välja och vraka bland vårt breda utbud av flodljus för att hitta något som passar dig.

LED-ficklampa

Trots att de flesta idag har en ficklampa i sin telefon så kan detta inte ersätta en dedikerad LED-ficklampa. Detta är varför vi erbjuder riktiga, stöttåliga ficklampor som du kan ha med dig ute i regnet, leran och som lyser upp ordentligt i mörkret. Skaffa en billig ficklampa redan idag.

Cykellampa

Se till att hålla dig säker i mörkret och trafiken med billiga, bra cykellampor som visar var du är. Välj mellan olika inställningar, såsom exempelvis pulserande ljus eller blinkande ljus, för att garantera att du kommer synas i trafiken och mörkret. Håll dig själv säker med en av våra löjligt billiga och bra cykellampor!


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 40 produkter

LED-ljus med äkta vax 7.5 x 10 cmLED-ljus med äkta vax 7.5 x 10 cm
 • -20 kr
Stämningsfull LED-belysning som ser ut som ett riktigt ljus, delvis tillverkat av äkta vax! Med timer som kan aktiveras så...
- Belysning
- Stämningsfull belysning
- Batteridrivet LED-ljus
- Delvis tillverkat av vax
- Med inbyggd timer
Rek: 70 kr
59 kr39 krVanligt pris-20 kr offPris
Varta LED-ficklampa 5-LEDVarta LED-ficklampa 5-LED
  Kompakt och kraftfull för sin storlek! Stöt- och vattentålig ficklampa med fem lysdioder som tillsammans ger en...
  - Belysning
  - Ficklampa med fem lysdioder
  - Stöt- och vattentålig design
  - Upp till 8 timmars batteritid
  - Drivs av ett AA-batteri
  Rek: 200 kr
  59 krPris