Filtrera med

Pris
14 kr 2199 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Billiga datorkomponenter

Att köpa datordelar kan vara både roligt och frustrerande. Men när man väl har fått ihop sin dator känns det alltid som att det var värt besväret. Det är en obeskrivlig känsla att ha skapat precis det du vill, och satt ihop det själv. Många datordelar blir det. Du måste ta ställning till chassi, hårddisk, RAM-minne och mycket mer. Komponenter är viktiga även om du inte bygger din egen dator. Att uppgradera sin befintliga laptop, eller stationära dator, med nya komponenter kan göra att datorn helt enkelt känns som ny.

Billiga komponenter

Fördelen med billiga komponenter är att du får möjligheten att uppgradera så ofta du vill och du får mycket mer valuta för pengarna. Genom att välja rätt kostnadseffektiva komponenter har man möjligheten att verkligen göra skillnad för sin dator. En snabb uppgradering av RAM, eller byte till en flashbaserad hårddisk, kan göra enorm skillnad. Ibland har man svårt att tro att det är samma dator som innan komponentbytet. Men gör inte misstaget att tro att billiga komponenter behöver innebära en kompromiss i prestanda eller kvalitet. Marknaden är helt enkelt präglad av sådan prispress att komponenter har blivit billigare med tiden. Svårare än så är det inte.

Bygga dator – som du vill ha den

Den ultimata följden av att köpa komponenter är såklart att göra det i syfte att bygga dator. Och detta är något som allt fler väljer att göra. Inte bara får du bättre specifikationer till samma pris, utan du får även möjligheten att bygga dator precis som du vill ha den. Är du intresserad av gaming, eller datorer i överlag, ger ett eget datorbygge en unik insikt i vad som krävs och vad som får en dator att fungera. Gör det till ett familje- eller kompisprojekt och lär av varandras erfarenheter. En hemmabyggd dator får alltid en särskild hedersplats och blir ett minnesvärt projekt.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 45 produkter