Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Sony Bravia

Sony Bravia var ursprungligen ett varumärke som Sony använde för sina TV-produkter. Sony Bravia tillverkas i Sonys fabriker i Mexiko, Japan och Slovakien. Delarna importeras från Spanien, Brasilien, Kina, Malaysia och Ecuador. Designarbetet utförs på Sonys forskningsanläggningar i bland annat Japan. Märket Bravia används också på telefoner på vissa japanska, nordamerikanska och europeiska marknader. Idag är Bravia ett dotterbolag till Sony. Idag finns Sony Bravia med Androids operativsystem vilket gör det möjligt att installera tjänster som YouTube, Netflix m.m. Dessutom är Sony Bravia integrerad med Google Assistant, vilket gör att du kan styra TV:n med din röst. Titta igenom vårt utbud av Sony Bravia och lägg en beställning idag!

Perfektion när det kommer till ljud och bild

Sony Bravia är en TV som förbättrar varje upplevelse tack vare den utmärkta bildkvalitén och det utsökta ljudet. Låt dig uppslukas av underhållning och få en spännande upplevelse, helt utan krångel. Detta är framtidens bildkvalitet. Sony Bravia erbjuder utomordentlig kontrast och skärpa. När det gäller den senaste modellen av Sony Bravia överträffar detaljerna till och med 4K2. Med din Sony Bravia har du direktåtkomst till internetinnehåll som appar och spel men även TV-sändningar. TV:n är oerhört smidig att använda och det mesta finns inbyggt från början. Fundera gärna på vilka behov du har när det gäller en ny TV. Hur stor ska den vara? Kommer den rymmas där du har tänkt att placera den? Vilka typer av funktioner behöver du? Är det viktigt att kunna streama innehåll från internet på ett smidigt och snabbt sätt? Låt behoven styra när du ska köpa en ny TV.

Köp Sony Bravia hos Billig teknik

När du handlar hos Billig teknik kan du göra riktiga fynd! Tack vare att vi bland annat säljer begagnad hemelektronik har du stora möjlighet att hitta premiumprodukter till låga priser. Dessutom erbjuder vi låga priser och blixtsnabba leveranser. Om du undrar något om vårt utbud, våra produkter eller din beställning så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Kolla igenom vårt sortiment när det gäller TV-apparater och särskilt Sony Bravia och beställ en ny TV redan idag!

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!