Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

Videokamera

Med en digital videokamera så kan du föreviga minnen för livet, eller fånga stunder av semestern, den där middagsbjudningen, eller födelsedagskalaset. Trots att alla moderna mobiltelefoner erbjuder någon typ av videoinspelning så kan inte mobiltelefoner konkurrera med kvalitén från dedikerade videokameror. Dessutom så finns det många digitala videokameror som kan tjäna som övervakningskameror.

Övervakningskamera

Med ett väderbeständigt övervakningssystem (komplett med en skarp HD-kamera med night vision-läge), som dessutom kan kopplas till din dator, surfplatta eller smarttelefon, så kan du känna dig trygg oavsett var du är. Med inställbara rörelsesensorer så kan du välja hur känsligt ditt övervakningssystem ska vara, beroende på var du har placerat kamerorna - och med hjälp av molnlagring så kan du alltid komma åt inspelningarna.

Billig videokamera

Digitala videokameror är idag inte bara smidiga och av mycket god kvalitet, med stora sensorer som släpper in mycket ljus och många megapixlar som ger skarpa filmer, de har också blivit billiga. Vi försöker ständigt pressa våra priser, och då vi är en onlinebaserad återförsäljare kan vi erbjuda videokameror till lägre priser än våra konkurrenter, eftersom vi inte behöver samma tilltagna marginaler som andra återförsäljare.

Modern videokamera

Dagens videokameror har kommit en lång väg från vad man vanligtvis tänker på när man hör begreppet ”videokamera”. Snarare än klumpiga videokassetter så är dagens videokameror helt digitala, med antingen interna eller externa minneskort, och ofta så är de utrustade med wifi för att kunna ladda upp filmer direkt till molnet.


Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!