Filtrera med

Pris
99 kr 199 kr
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Smart belysning

Den som verkligen vill ta sitt hem in i framtiden bör seriöst undersöka möjligheten att köpa smart belysning till sitt hem. Det behöver inte kosta skjortan att köpa smart belysning till sitt hem, och det är både enkelt och smidigt att kontrollera smart belysning direkt från sin telefon.

Philips Hue-lampa

Det förmodligen mest välkända märket när det kommer till smart belysning är Philips, genom Philips Hue-modellserie. Med en Philips Hue så kan du kontrollera din belysning från mobiltelefonen, liksom bestämma vilken nyans de ska skina i. Vi har både vanliga Philips Hue-lamport liksom bordslampor med Philips Hue.

Billig smart-belysning

Det är en etablerad uppfattning att smart belysning ofta blir dyrt. Trots att smart belysning visserligen kostar mer än vanliga glödlampor så är det en typ av investering som inte är särskilt tilltagen i sin omfattning. Du får dessutom mycket mer funktionalitet i en smartlampa än i traditionella glödlampor.

Bra smart belysning

Vi på Billig teknik har sett till att samla in alternativ på smart belysning som vi själva gärna hade använt. Därigenom så kan du vara säker på att du får tag i bra smart belysning, samtidigt som du kan dra nytta av våra låga priser. Du kan även alltid känna dig säker när du handlar från Billig teknik, då vi är certifierade av Trygg e-handel.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 4 produkter

Goobay batteridriven LED-lampa list med 20 LEDs och rörelsesensor (Varm vit)Goobay batteridriven LED-lampa list med 20 LEDs och rörelsesensor (Varm vit)
  Goobay LED-lampa med 20st dioder för att ge ett mjukt ljus. Varmvit belysning med mycket låg energiförbrukning och lång...
  - Smart belysning
  - Enkel montering
  - Lampa med 20 lysdioder
  - 10 000 timmars livslängd för LED-lampan
  - Kan tändas med rörelsesensor
  Rek: 199 kr
  199 krPris