Filtrera med

mer... färre
Tillverkare:
Filter

JBL

Få kan ha undgått det amerikanska ljud- och högtalarföretaget JBL. JBL grundades på fyrtiotalet av dess namne James Bullough Lansing, och har sedan dess varit ett företag som är synonymt med god ljudkvalité - vare sig detta gäller högtalare eller hörlurar. JBL är idag uppdelat i två företag - JBL Consumer och JBL Professional, så att alla från konsumenter till ljudexperter kan få tag i passande ljudutrustning.

Hörlurar från JBL

Den som är på jakt efter billiga hörlurar från JBL bör inte se längre än BilligTeknik. I vårt breda sortiment kan du välja mellan hörlurar från JBL med sladd eller trådlösa diton, beroende på dina preferenser. Dessutom kan du vara säker på att få snabb och säker frakt när du handlar från BilligTeknik - då BilligTeknik är certifierad av Trygg e-handel. Unna dig själv ett par grymma hörlurar från JBL.

Högtalare från JBL

JBL erbjuder många olika typer av högtalare för att kunna passa alla tänkbara behov. Det finns portabla högtalare från JBL som passar perfekt på utflykten eller på resan utomlands. För den som vill ha den bästa möjliga högtalarupplevelsen i sitt hem så erbjuder JBL dessutom många olika hemmahögtalare med mycket hög ljudkvalitet. Se till att uppgradera ditt ljudsystem med ett nytt från JBL!

Kategorin är just nu tom

...och vi ska försöka fylla på den så fort som möjligt. Under tiden kan du navigera vår hemsida i jakt på andra fynd!