Filtrera med

Pris
29 kr 1299 kr
Kategorier:
mer... färre
Lagringsutrymme
mer... färre
Hårddiskformat
mer... färre
Tillverkare:
mer... färre
Filter

Lagring och lagringsutrymme

Lagring och lagringsutrymme är viktigare än någonsin. Aldrig tidigare har vi haft så mycket digitalt material som nu. Dagens teknik har gjort det möjligt att ta oändligt med bilder och rörligt material. Men, förr eller senare blir datorn, kameran eller mobilen full. Att ha lagring virtuellt är mycket praktiskt men det kan även vara osäkert. Att ha lagringsutrymme på exempelvis ett USB-minne eller extern hårddisk är ett komplement för dig som är riktigt rädd om dina filer. Med ett USB-minne eller en extern hårddisk är det ingen match att flytta filer till andra datorer eller skapa säkerhetskopior. Köp olika produkter för lagring hos oss, vi har ett stort utbud och låga priser.

USB minne

Ett USB minne är praktiskt om du vill använda dina filer på andra enheter, eller exempelvis flytta viktiga dokument mellan jobbet och hemdatorn. Det är ett säkert sätt att spara filer som du är extra rädd om. Visst kan du maila eller dela dem i olika typer av molntjänster, men risken är stor att filerna kan komma i orätta händer. Ett USB minne är en billig investering som ger en stor trygghet.

Extern hårddisk

En extern hårddisk är att föredra framför ett USB minne om du har många filer och material. Det är en produkt som fungerar som en säkerhetskopia för alla dina viktiga dokument och mediafiler. Att använda en extern hårddisk är ett bra sätt att rensa datorn, mobilen eller kameran. Genom att ha din egen säkerhetskopia slipper du risken att dina filer hamnar på villovägar, som är risken med digitala lagringsplatser. Köp en kraftfull extern hårddisk och se till att spara ner dina viktiga bilder och dokument.

DVD och Blu ray brännare

Ett alternativ till ett USB minne eller en extern hårddisk är att bränna ner skivor med hjälp av en DVD eller Blu ray brännare. Vi har ett stort utbud av produkter för dig som vill bränna dina egna skivor för icke-digital lagring.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 34 produkter