Filtrera med

Pris
29 kr 1959 kr
Tillverkare:
Skick:
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Filter

Billig router och nätverksutrustning

Vi erbjuder router och nätverk för alla dina behov. Är du på jakt efter den bästa trådlösa routern? Eller kanske en lättanvänd router? Hos oss hittar du den bästa nätverksutrustningen. I vårt sortiment finns snabba routrar, billiga modem och små nätverkskort. Oavsett om du vill ha en bra router med dubbla frekvensband eller en billig router med inbyggt modem har vi en nätverksutrustning för dina behov bland våra produkter. Ett tips är att du kan jämföra olika produkter hos oss. På så sätt kan du garanterat hitta den bästa routern för just dig.

Köpa router

Att köpa router är mer eller mindre oundvikligt, med tanke på hur många elektroniska enheter vi har nu för tiden i våra hem. Särskilt när det ofta är många i hushållet som vill dela på en enskild befintlig anslutning till internet. Och har man fiberanslutning så vill man så klart inte att hastigheten begränsas av långsam hårdvara. Att köpa router handlar därför mycket om att välja en enhet som är tillräckligt kraftfull, snabb och effektiv för den sortens internetanslutning man har. Turligt nog har utvecklingen kommit så långt att de flesta produkter ger ett tillfredsställande resultat.

Trådlös router

Det är ofta särskilt viktigt att skaffa en trådlös router. Främst då mycket av hemelektroniken, så som surfplattor, Apple-TV, Chromecast och så vidare endast stödjer denna sortens anslutning. Man skulle kunna påstå att trådlös anslutning nästan har blivit vanligare än trådbunden anslutning. Och om det faktiskt är så blir så klart en trådlös router oumbärlig. Men var uppmärksam på att vissa äldre enheter inte stödjer de senaste N- och AC-standarderna. Vi har ett stort utbud av trådlösa routers, vilket gör att du som kund kan välja det allra bästa inom nätverksutrustning.

Snabb router

Genom att vi erbjuder många olika versioner av routrar, så kan du välja en riktigt snabb router. Det innebär att alla uppkopplade enheter i ditt hem kommer bli snabbare. Du kan välja precis vilken typ av anslutning som passar för dig. En trådad Ethernet-anslutning brukar vara populär bland gamers, men en trådlös 4G-router är idag också snabb nog för att tillfredsställa de vanliga behoven hos användare.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 39 produkter

Nätverkskabel Cat 5e
  • På rea!
  Vit nätverkskabel av hög kvalitet med stöd för hastigheter upp till 1 gigabit per sekund. Oskärmad Cat 5e-kabel...
  - Nätverkskabel Cat5e
  - Upp till 1 Gb/s
  - Standard-kabel
  - Vit
  Rek: 400 kr
  29 krPris
  Nätverkskabel Cat 6
   • På rea!
   Rak UTP-kabel som klarar hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Finns i flera olika längder.
   - Nätverkskabel Cat6e
   - upp till 10 Gb/s
   - Bandbredden 250 MHz
   - Grå
   59 krPris
   Platt nätverkskabel Cat 6
    • På rea!
    Rak UTP-kabel som klarar hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Platt kabel som kan läggas bakom lister och liknande. Finns i...
    - Nätverkskabel Cat6e
    - upp till 10 Gb/s
    - Bandbredden 250 MHz
    - Vit
    Rek: 200 kr
    39 krPris