Filtrera med

Pris
19 kr 499 kr
mer... färre
Kategorier:
mer... färre
Tillverkare:
Filter

Musmatta

Även om det kan tyckas självklart så är en bra musmatta precis lika viktigt som en bra datormus. Det är dessutom en vetenskap i sig att hitta en passande musmatta. Man får fundera mellan vad för typ av musmatta man är ute efter. Exempelvis kan detta vara en riktigt prisvärd musmatta, en stabil musmatta, en snygg musmatta eller en musmatta med en glatt yta. Ta en titt i vårt breda sortiment för att hitta en musmatta som passar just dig!

Bra musmatta

En musmatta involverar betydligt fler variabler än vad man först kan föreställa sig. Vi har sammanställt många olika alternativ så att du kan få en riktigt bra musmatta. Detta beror till viss del på materialet i själva musmattan - medan man vill att datormusen kan glida fritt så får inte underlaget vara alltför glatt. I denna avdelningen hittar du billiga musmattor av god kvalitet.

Snygg musmatta

I vårt breda sortiment finns det många olika produkter för dig som vill ha en snygg musmatta. Vi har alternativ i många olika material, med varierande grad av greppyta, liksom storlek. Detta betyder att du kan få tag i en riktigt stor musmatta som ger dig gott om yta att arbeta på.

Gaming-musmatta

En gaming-musmatta har några grundläggande kriterier. Till att börja med måste den naturligtvis ha ett coolt motiv. Dessutom måste den ha bra glid, utan att ha för lite grepp. Detta vet vi på Billigteknik, och det är därför vi har fyllt denna avdelningen med gaming-musmattor från exempelvis Deltaco, Corsair och SteelSeries.


Se vänstar kolumnen

Det finns nu 14 produkter

Good Game Gaming-bundle 4-i-1 med headset, tangentbord, mus & musmattaGood Game Gaming-bundle 4-i-1 med headset, tangentbord, mus & musmatta
  • -60 kr
Ett superbt och mycket prisvärt paket 4-i-1 med tillbehör för gaming, innehållande tangentbord, mus, headset och musmatta!...
- Musmatta
- 1600 DPI
- 6-knappars mus
- Gamingheadset 3,5 mm
- Gamingtangentbord med belysning
Rek: 700 kr
399 kr339 krVanligt pris-60 kr offPris